Johnny Depp a volt feleségét vádolja bántalmazással: állítólag 87 videóval tudja bizonyítani az állítását. 

Amber Heard rövid házasság után vált el Johnny Depptől, méghozzá azért, mert állítólag a színész erőszakosan viselkedett vele. Mindössze 15 hónapig tartott a frigy, amit botrányos per követett. Mostanra elült a ricsaj, ám most Johnny Depp citálta bíróság elé az exét rágalmazásért. Állítólag a színész 87 videóval tudja bizonyítani, hogy nem ő volt erőszakos a kapcsolatuk alatt.

Most Johnny Depp vádolja az exétForrás: AFP

Johnny Depp állítja, hogy a volt felesége bántalmazta, és több alkalommal is megtámadta, egy esetben egy vodkásüveggel, amely komoly sérülést okozott a sztárnak. Ezenkívül állítólag a színésznő ütötte és rúgta a volt férjét, és Amber Heard minden állítása, amely Johnny Depp viselkedéséről szólt, valójában hazugság.


Az üggyel azért hozakodott elő a színész, mert Amber Heard megszegte a megegyezésüket: a válásuk lezárása után abban állapodtak meg, hogy nem beszélnek többé a kapcsolatukról, ám Amber Heard megtette, a Washington Postnak beszélt a bántalmazásokról. Johnny Depp most 50 millió dollárra perli a volt feleségét becsületsértésért – írja a Ladbible.