Bódi Sylvi meztelenül fürdőzött – fotó

fotó víz Bódi Sylvi meztelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi modell ruhátlanul fürdőzött, ezzel nagy örömet szerzett követőinek. 

Bódi Sylvi annyira összhangban van a természettel, hogy meztelenül fürdőzik a patakban, és ezt természetesen a követőinek is megmutatja. A férfirajongók nem is panaszkodnak, hiszen Sylvi Instagram-oldalán bőven gyönyörködhetnek a modell tökéletes idomaiban, ezúttal ráadásul ruha nélkül mártózott meg.

Demcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázsia Expressz következő évadábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-demcsak-zsuzsa-is-reszt-vesz-az-azsia-expressz-kovetkezo-evadaban.htmlDemcsák Zsuzsa is részt vesz az Ázisa Expressz következő évadában, azt egyelőre nem tudni, kivel.TV + SztárokOrigoEmilio erotikus klipet forgatott: felesége, Tina szeme láttára csókolgatott egy fehérneműbe bújt modellthttp://www.life.hu/sztarok/20190325-emilio-erotikus-klipet-forgatott-felesege-tina-szeme-lattara-csokolgatott-egy-fehernemube-bujt.htmlPikáns klipet forgatott Emilio: felesége szeme láttára csókolt meg egy lenge öltözetben lévő modellt.TV + SztárokOrigoMel B elárulta, hogy lefeküdt Spice Girl társával, Geri Halliwellelhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-mel-b-elarulta-hogy-lefekudt-spice-girl-tarsaval-geri-halliwellel.htmlMel B hivatalosan is bevallotta már, hogy biszexuális és előszeretettel bújik ágyban szexi nőkkel is. Ezúttal pedig azt is elárulta, hogy az egykori Spice Girl-el is szexuális kalandba keveredett, amikor még együtt léptek színpadra.TV + Sztárok--Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-ledobta-ruhait-singh-viki-balhe-tort-ki-az-instagramjan.htmlEgy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. TV + SztárokOrigoLamborghinibe pattant Gáspár Lacihttp://www.life.hu/sztarok/20190324-lamborghinibe-pattant-gaspar-laci-enekes.htmlNem akármilyen autót próbálhatott ki Gáspár Laci. Az énekes Lamborghinibe pattant, a kocsikázásról az Instagram-oldalán osztott meg videót. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián egy plázában verekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190324-berki-krisztian-egy-plazaban-verekedett-beszoltak-neki.htmlBerki Krisztiánt egyszer sikerült úgy felbosszantani, hogy egy bevásárlóközpontban balhézott össze fiatalokkal. Erről a realitysztár maga beszélt a vasárnap esti #Bochkor című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.