ValóVilág: VV Vivi és VV Krisztián szakítottak

VV Vivi VV Krisztián ValóVilág 9 szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított VV Vivi és VV Krisztián: csak néhány hónapig tartott a fellángolás. 

A ValóVilág 9 falai között bontakozott ki Vivi és Krisztián szerelme, de úgy tűnik, hogy a villán kívül nem működött a kapcsolatuk. Habár gyorsan összeköltöztek, és az eljegyzés is hamar megtörtént, a pár szakított.

VV Vivi és VV Krisztián szakítottak Forrás: RTL Klub

A rajongóknak is feltűnt, hogy a napokban lekerült az összes közös fotójuk, Vivi pedig a Blikk kérdésére elismerte, hogy valóban véget ért a kapcsolatuk, de ennél többet nem akart mondani, Krisztián pedig egyáltalán nem nyilatkozott a dologról. Kérdés, hogy mennyire sikerült békében elválniuk, hiszen Vivi nemrég jelentette be, hogy várandós közös gyermekükkel.

Hódi Pamela is szerepelni fog az Ázsia Expressz új évadában http://www.life.hu/sztarok/20190325-hodi-pamela-is-szerepelni-fog-az-azsia-expressz-uj-evadaban.htmlHódi Pamela is szerepelni fog a TV2 Ázsia Expressz című műsorának második szériájában. Mint mondta, egy pillanatig sem hezitált, amikor megcsörrent a telefonja. TV + SztárokOrigoDiana Ross megvédte Michael Jacksont Twitter-oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-diana-ross-megvedte-michael-jacksont-twitteroldalan.htmlNegyven évig ápolt szoros barátságot Michael Jackson és Diana Ross. Az énekesnő most úgy döntött, Twitter-oldalán veszi védelmébe Jackót a Leaving Neverland című film kapcsán. TV + Sztárok--A nőt megütő rapper, Mr. Missh nagy bajba kerülhet: letöltendőt kaphathttp://www.life.hu/sztarok/20190325-a-not-meguto-rapper-mr-missh-nagy-bajba-kerulhet-letoltendot-kaphat.htmlNemrég tört ki Mr. Missh botránya: előkerült róla egy videó, melyen megüt egy nőt. A rapper nagy bajba kerülhet emiatt. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi meztelenül fürdőzött – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-bodi-sylvi-meztelenul-furdozott.htmlBódi Sylvi modell ruhátlanul fürdőzött, ezzel nagy örömet szerzett követőinek. TV + Sztárok--Mel B elárulta, hogy lefeküdt Spice Girl-társával, Geri Halliwell-lelhttp://www.life.hu/sztarok/20190325-mel-b-elarulta-hogy-lefekudt-spice-girl-tarsaval-geri-halliwellel.htmlMel B hivatalosan is bevallotta már, hogy biszexuális és előszeretettel bújik ágyba szexi nőkkel is. Ezúttal pedig azt is elárulta, hogy az egyik Spice Girl-taggal is szexuális kalandba keveredett, amikor még együtt léptek színpadra. TV + Sztárok--Ledobta ruháit Singh Viki – Balhé tört ki az Instagramjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190324-ledobta-ruhait-singh-viki-balhe-tort-ki-az-instagramjan.htmlEgy fotózás kedvéért állt lenge öltözetben a kamerák elé Singh Viki. A rajongói közül a legtöbben odavannak érte, de volt, aki nem éppen hízelgő véleményét osztotta meg az énekesnővel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.