Justin Bieber bejelentette, hogy egy időre visszavonul a zenéléstől

probléma zene visszavonulás Justin Bieber szerelem egészség Hailey Baldwin énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő bejelentést tett közösségi oldalán Justin Bieber. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Valószínűleg nem örökre, de mint írta: mélyen gyökerező problémákat kell megoldania. 

Justin Bieber meglepte rajongóit közösségi oldalán tett bejelentésével – szúrta ki CNN. A 25 éves énekes úgy döntött, hogy visszavonul. Mint írta: a rajongóitól sok olyan leveleket kapott, amelyben követelik, hogy új albumot jelentessen meg, így megérett az idő arra, hogy színt valljon.

„Az egész tinédzserkoromat és a húszas éveim elejét végigturnéztam. Észrevettem, és valószínűleg ti is észrevettétek, hogy boldogtalan voltam az utolsó turnémon. Ezt nem érdemlem én sem, és te sem, hiszen pénzt fizetsz azért, hogy egy energikus koncertben legyen részed. A turné vége felé ezt már nem tudtam megadni” – fejtette ki Justin Bieber.

Azt is leírta, hogy szeretne mélyen gyökerező problémákat megoldani. És bár fontos számára a zene, a családja és az egészsége sokkal fontosabb. Szeretne jó férj és később édesapa lenni, de ehhez szünetet kell tartania. Várhatóan nem örökre hagyja majd ott a színpadot, de most elvonulásra van szüksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.