Vilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. 

Katalin hercegné meglepő dologra kérte férjét. A hírek szerint azt szeretné, ha a közeli barátaik köréből Vilmos herceg eltávolítana egy bizonyos Rose Hanburyt. Az exmodell Cholmondeley 7. márkijához, a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage-hez ment hozzá. Mára három gyermekük született. 

Katalin hercegné és az exmodell többször összefutnak a társasági eseményekenForrás: Getty Images/2016 Getty Images/Stephen Pond

A Daily Mail cikke szerint igencsak kedvelik a feltűnést, azt is tudni lehet, hogy nagyobb villákban és kastélyokban élnek, mint a királyi család tagjai. De nem ez volt az oka annak, hogy Katalin nem szeretné a közeli barátoknak rendezett eseményeken látni az exmodellt. 

Azt híresztelik ugyanis, hogy Hanbury mielőtt hozzáment volna a márkihoz, azt szerette volna, hogy ő legyen a következő királynő, azaz Vilmos herceg felesége. Erre pedig esélyesnek gondolta magát. A volt modell egyébként úgy is hírnevet szerzett magának, hogy korábban rózsaszín bikiniben pózolt Tony Blair miniszterelnök mellett.