Katalin hercegné megkérte a férjét, hogy távolítson el valakit a baráti körükből

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Stephen Pond -
modell társaság barátság Katalin hercegné Vilmos herceg Rose Hanbury féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg és Katalin hercegné norfolki birtokának szomszédságában él Rose Hanbury exmodell, aki a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage márkihoz ment hozzá. A hírek szerint a hercegné most arra kérte férjét, hogy távolítsa el a nőt a közeli baráti körükből. 

Katalin hercegné meglepő dologra kérte férjét. A hírek szerint azt szeretné, ha a közeli barátaik köréből Vilmos herceg eltávolítana egy bizonyos Rose Hanburyt. Az exmodell Cholmondeley 7. márkijához, a nála 23 évvel idősebb David Rocksavage-hez ment hozzá. Mára három gyermekük született.

Katalin hercegné és az exmodell többször összefutnak a társasági eseményeken Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Stephen Pond

A Daily Mail cikke szerint igencsak kedvelik a feltűnést, azt is tudni lehet, hogy nagyobb villákban és kastélyokban élnek, mint a királyi család tagjai. De nem ez volt az oka annak, hogy Katalin nem szeretné a közeli barátoknak rendezett eseményeken látni az exmodellt.

Azt híresztelik ugyanis, hogy Hanbury mielőtt hozzáment volna a márkihoz, azt szerette volna, hogy ő legyen a következő királynő, azaz Vilmos herceg felesége. Erre pedig esélyesnek gondolta magát. A volt modell egyébként úgy is hírnevet szerzett magának, hogy korábban rózsaszín bikiniben pózolt Tony Blair miniszterelnök mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.