Mielőtt Kim rátalált volna Kanye Westre, Kris Humphries neje volt 72 napig: a válás tönkretette az egykori kosárlabdázót. 

Kris Humphries egykori profi kosárlabdázó nagyon rövid ideig volt Kim Kardashian férje, ez a pár hónapos frigy azonban rányomta a bélyegét az egész életére. A sportoló 2010-ben kezdett el randizgatni a valóságshow-sztárral, 2011 májusában meg is történt az eljegyzés, augusztusban pedig megvolt az esküvő. A válópert nem sokkal később indította el Kim Kardashian, október 31-én. Összesen 72 napot töltöttek el tehát férjként és feleségként,  ez a rövid idő pedig elég volt ahhoz, hogy Kris élete tönkremenjen. Sok bántás érte, azt híresztelték róla, csak a hírnév miatt házasodott be a klánba, pedig erről szó sem volt.

Kim Kardashian és Kris HumphriesForrás: AFP/Getty Images/Dimitrios Kambouris

„Az egyetlen dolog, ami nagyon zavar, ha az emberek azt mondják, a házasságom hazugság volt. A kapcsolatunk 100%-ban valóság volt"  – mondta a TMZ-nek Kris, akit nagyon megviselt a válás. A barátok és a család előtt is nehéz egy ilyen kudarcot felvállalni, de neki az egész világ előtt kellett. „Brutális volt – fogalmazott a korábbi kosaras. – Körülbelül egy évig sötétségben éltem" – mondta. Nem tudta kezelni a válás miatt rázúduló gyűlöletet. Volt, hogy más néven mutatkozott be, hogy ne jöjjenek rá, ki is ő valójában. Nem vár sajnálatot, és most sem akar ismert lenni: csak az új éttermére koncentrál.