Marsi Anikó mankóval és kerekesszékkel közlekedik combcsonttörése után, alig tud mozogni

Forrás: TV2 -
törés mankó combcsont Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó nem pihent sokáig combcsonttörése után, amint lehetett, újra munkába állt, habár a mozgás nehezére esik. 

Marsi Anikó nem sokkal a combcsonttörése után máris munkába állt, habár a mozgás komoly gondot okoz neki. A lépcsőzés még nem sikerül neki mankóval, ezért kerekesszékben tolták a TV2 székházába. Elmondta, nem idegesíti a kialakult helyzet, viszont meglepően fárasztó mankóval közlekedni.

Marsi Anikó mankóval és kerekesszékkel közlekedik Forrás: TV2

Soha nem gondoltam volna, hogy ez fárasztó.

Mokkának

Meghan hercegnének gúnynevet adott a személyzethttp://www.life.hu/sztarok/20190328-meghan-hercegnenek-gunynevet-adott-a-szemelyzet.htmlA brit bulvárlapok meglepően sokat cikkeznek Meghan hercegné személyzeti ügyeiről. Most arról írnak, hogy az alkalmazottai durva becenevet adtak neki. TV + Sztárok--Bódi Sylvi meztelenül fürdőzik - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-bodi-sylvi-meztelenul-furdozik.htmlBódi Sylvi nagyon érzéki fotót tett közzé Instagram-oldalán: teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főznihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-kiderult-hogy-palacsik-lilla-nem-tud-fozni.htmlKiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főzni. TV + SztárokOrigoTangában mutatta meg kerekded popsiját Emily Ratajkowski – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190328-tangaban-mutatta-meg-kerekded-popsijat-emily-ratajkowski.htmlEmily Ratajkowski ismét megvillantotta formás fenekét. TV + SztárokOrigoBiztonságiak zaklatták a Dolly Plussz-koncert résztvevőithttp://www.life.hu/sztarok/20190328-biztonsagiak-zaklattak-a-dolly-plussz-koncert-resztvevoit.htmlNem volt maradéktalanul jó élmény a Dolly Plussz lemezbemutató koncertje a rajongóknak: a biztonságiak zaklatták őket. TV + Sztárok--Majka bejelentette, hogy készülnek az új dalaihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-majka-bejelentette-hogy-keszulnek-az-uj-dalai.htmlMajka az Instagram-oldalán szerzett örömet a követőinek a bejelentésével: erre készül a rapper. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.