Tom Cruise örökbe fogadott lánya, Isabella Cruise a szcientológiát népszerűsíti

Forrás: Getty Images/David M. Benett -
népszerűsítés Isabella Cruise szcientológia Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isabella Cruise újra reflektorfénybe került, miután a szcientológiát népszerűsítő e-mailje kiszivárgott: kihallgató lett belőle.

Sokáig élt a reflektorfénytől távolt Tom Cruise örökbe fogadott lánya, Isabella, de a napokban a szcientológiai egyházban vállalt szerepe miatt szem elé került. Tom és Nicole gyermeke már fiatalon bekerült az egyház bűvkörébe, természetesen az édesapja unszolására. A szülei 2001-es válása után pedig inkább a színésznél maradt, Nicole Kidmannel szinte már nem is tartja a kapcsolatot, ami nem véletlen. A színésznő ugyanis nem merült el a szcientológiában, így a másik örökbe fogadott gyermekük, Conor esküvőjére nem is kapott meghívást, pontosabban kitiltották.

Isabella Cruise elmerült a szcientológiában Forrás: Getty Images/David M. Benett

Isabella jelenleg egy három hálószobás, tipikusan angol otthonban él Londonban a férjével, teljesen hétköznapi életet, leszámítva persze a szcientológiát.

Isabella ugyanis egyre feljebb kerül az egyházban, auditor lett,

amelyről egy e-mailben számolt be, ez az írása szivárgott ki. Az auditorok a szcientológiában olyan „kihallgatók", akik kikérdezik a híveket egy pontos kérdés- vagy utasítássorozatot alkalmazva. A kikérdezés közben egyfajta hazugságvizsgálót is használnak, az e-metert, a vallomásokat pedig rögzítik.

Kisbabája született VV Veronikánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-kisbabaja-szuletett-vv-veronikanak.htmlVV Veronika bejelentette: kisbabája született. TV + SztárokOrigoJessie J meztelenül pózol egy férfival a fürdőszobájában, aki nem Channing Tatumhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-jessie-j-meztelenul-pozol-egy-ferfival-a-furdoszobajaban-aki-nem-channing-tatum.htmlJessie J az Instagram-oldalán mutatta meg „titkos szeretőjét" a követőinek: meztelenül pózolt vele. TV + Sztárok--Megőrülnek a férfiak Sebestyén Ági szexi fotójáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megorulnek-a-ferfiak-sebestyen-agi-szexi-fotojaert.htmlNem fogta magát vissza a közösségi oldalán Sebestyén Ági: szexi dekoltázst villantott. TV + SztárokOrigoA követővásárlásról nyilatkozott Viszkok Fruzsihttp://www.life.hu/sztarok/20190329-a-kovetovasarlasrol-nyilatkozott-viszkok-fruzsi.htmlViszkok Fruzsi, az ország egyik legismertebb social media sztárja exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Los Angelesben. Bár Fruzsi ritkán nyilatkozik, most kivételt tett, ugyanis lapunk mellett Magyarországról ő is részt vehetett a Kids' Choice-díjátadón. A nagyszabású esemény mellett természetesen szóba jött a magyar influenszerek helyzete, a vásárolt követők, valamint a social media szereplőinek megítélése is. TV + SztárokOrigoRadics Gigi távozása után ők lehetnek esélyesek az X-Faktor mentoránakhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-radics-gigi-helyett-ok-lehetnek-eselyesek-az-xfaktor-mentoranak.htmlRadics Gigi helyett új női mentort kell keresnie az RTL Klubnak: ők lehetnek az esélyesek. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy szemtanú Lovasi András balesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190329-megszolalt-egy-szamtanu-lovasi-andras-baleseterol.htmlA Kiscsillag frontembere, Lovasi András is részese volt annak a balesetnek, amelyben két személyautó és egy rendőrautó ütközött össze Budapesten. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.