Isabella Cruise újra reflektorfénybe került, miután a szcientológiát népszerűsítő e-mailje kiszivárgott: kihallgató lett belőle.

Sokáig élt a reflektorfénytől távolt Tom Cruise örökbe fogadott lánya, Isabella, de a napokban a szcientológiai egyházban vállalt szerepe miatt szem elé került. Tom és Nicole gyermeke már fiatalon bekerült az egyház bűvkörébe, természetesen az édesapja unszolására. A szülei 2001-es válása után pedig inkább a színésznél maradt, Nicole Kidmannel szinte már nem is tartja a kapcsolatot, ami nem véletlen. A színésznő ugyanis nem merült el a szcientológiában, így a másik örökbe fogadott gyermekük, Conor esküvőjére nem is kapott meghívást, pontosabban kitiltották.

Isabella Cruise elmerült a szcientológiábanForrás: Getty Images/David M. Benett

Isabella jelenleg egy három hálószobás, tipikusan angol otthonban él Londonban a férjével, teljesen hétköznapi életet, leszámítva persze a szcientológiát. Isabella ugyanis egyre feljebb kerül az egyházban, auditor lett,  amelyről egy e-mailben számolt be, ez az írása szivárgott ki. Az auditorok a szcientológiában olyan „kihallgatók", akik kikérdezik a híveket egy pontos kérdés- vagy utasítássorozatot alkalmazva. A kikérdezés közben egyfajta hazugságvizsgálót is használnak, az e-metert, a vallomásokat pedig rögzítik.

Isabella az e-mailben tulajdonképpen isteníti az egyházat.  Ez az, amit mindig is kerestem. Ez a hiányzó darab.  Köszönet az édesapámnak mindenért. Mindenkinek meg kellene ezt csinálnia" – írta a többi között Isabella, aki láthatóan igyekszik meggyőzni mindenkit a kihallgatás hasznosságáról – írja a The Sun.