Fluor Tomi közös képeket osztott meg kedvesével, Mesivel

párkapcsolat forgatás szerelem Fluor Tomi klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje nem láthatott egyetlen lányt sem a nyilvánosság Fluor Tomi oldalán. Ám kiderült: újra párkapcsolatban él. Egy régi barátjában, Mesiben találta meg a szerelmet legújabb klipjének forgatásakor. Most közös képeket is mutattak.

Ahogy mi is beszámoltunk róla: Fluor Tomi egy régi barátjában, Mesiben találta meg a szerelmet. Hosszú ideje nem láthatott a nyilvánosság egyetlen lányt sem a zenész oldalán.

Azt is elárulta, hogy Mesi szerepelt már a Rakpart című klipben is, a legújabb dalában pedig a szerelmét alakítja. Valami megváltozott közöttük, február 14. óta vannak együtt.

Fluor Tomi most közös fotókat is megosztott a közösségi oldalán, amelyek a klipforgatáson készültek.

Kitálalt Michael Jackson egykori házvezetőnője: ennyi pénzt kapott a hallgatásáérthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-kitalalt-michael-jackson-egykori-hazvezetonoje-ennyi-penzt-kapott-a-hallgatasaert.htmlNem hallgat tovább Michael Jackson egykori házvezetőnője: Adrian McManus most a nyilvánosság előtt is elárulta, milyen ember volt egykori munkaadója. TV + Sztárok--Az öt leggazdagabb gyereksztár: Miley Cyrustól az Olsen ikrekighttp://www.life.hu/sztarok/20190401-az-ot-leggazdagabb-gyereksztar-miley-cyrustol-az-olsen-ikrekig.htmlAnyagilag nagyon kifizetődő már fiatalon elindítani a karriert, ugyanakkor láthattuk, hogy a gyereksztárok közül nagyon sokak élete teljesen kisiklott. Ez sem törvényszerű azonban, hiszen gondoljunk csak Miley Cyrusra, vagy Selena Gomezre: ők is a leggazdagabb hírességek között vannak, fiatalon kezdték, és habár nem volt mindig fáklyásmenet az életük, sikerült még idejében kezükbe venniük a gyeplőt. Íme, a leggazdagabb gyereksztárok. TV + SztárokOrigoKóbor János bőrébe bújt az egyik énekes a lengyel Sztárban sztárban: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-kobor-janos-borebe-bujt-az-egyik-enekes-a-lengyel-sztarban-sztar-cimu-musorban.htmlAz Omega Gyöngyhajú lány című dalát adták elő a lengyel Sztárban sztárban. TV + SztárokOrigoGábor Zsazsa tartja a legrövidebb sztárházasságok egyik rekordjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190401-gabor-zsazsa-tartja-a-legrovidebb-sztarhazassagok-egyik-rekordjat.htmlA sztárvilágban nem szokatlan, hogy a Las Vegasban köttetett frigyek még véletlenül sem tartanak a sírig, sőt néhány napos házasságok is köttetnek az ottani kápolnákban, ilyen volt Nicolas Cage-é is, de nem az övé volt a legrövidebb. Magyar tartja az egyik rekordot. TV + Sztárok--Harry herceg még mindig őrülten szerelmes Meghan hercegnébehttp://www.life.hu/sztarok/20190401-harry-herceg-meg-mindig-orulten-szerelmes-meghan-hercegnebe.htmlLassan egy éve, hogy Harry herceg és Meghan hercegné összeházasodtak. Úgy tűnik, a herceg még mindig rajong várandós feleségéért, akinek a személyzet a legkülönbözőbb gúnyneveket adja. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg a testét az 53 éves Liz Hurleyhttp://www.life.hu/sztarok/20190401-bikiniben-mutatta-meg-testet-az-53-eves-liz-hurley.htmlLiz Hurley apró bikiniben mutatta meg a tökéletes testét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.