Elindult az Ázsia Expressz második szériájának forgatása. Hódi Pamela az indulás előtt is elárulta, nem a kaland, hanem a pénz motiválja. Azt is elmondta, mire költené a nyereményét.

Hódi Pamela is elhagyta Magyarországot, hogy részt vegyen az Ázsia Expressz második évadában. A Borsnak azt is elárulta, hogy mi a motivációja.

"Senkinek semmit nem akarok bizonyítani ezzel a műsorral, és nem is nyaralgatni megyek, azt megszervezem magam. Nem álszenteskedem, egyetlenegy cél lebeg a szemem előtt, ami végig motiválni fog, az pedig a főnyeremény" – jelentette ki az üzletasszony, modell. De nem csak elszórná a pénzt, konkrét tervei vannak a nyereménnyel.

Hódi Pamela a pénzért utazikForrás: Instagram

"Van egy régóta dédelgetett álmom, amit szeretnék itt, Magyarországon megvalósítani, úgyhogy ha megnyerném, egy saját vállalkozás beindítására fordítanám a fődíjat. Hogy mi lenne ez, még titkos. Nem szeretném, ha bárki ellopná az ötletemet" – fogalmazott Hódi Pamela. 

Mint mondta: lánya, Natika pontosan tudja, hogy miért kell egy ideig nélkülöznie az édesanyját. "Natkó az édesapjával marad, de a párom, Bence, az anyukám és a barátaim is tárt karokkal várják őt bármikor. Szeretném, ha a sok programnak köszönhetően gyorsabban telnének a nélkülem töltött napjai" – mesélte az édesanya.