Újra nyoma veszett Moldován Katalin színésznőnek.

Januárban írtunk róla, hogy nyoma veszett Moldován Katalinnak. A 16 esztendős színésznőt végül két hónap keresés után sikerül megtalálni, szerencsére nem történt baja. Most viszont a Blikk azt írja, a látássérült tinédzser újra megszökött a gyermekotthonból. Kikapcsolta a mobiltelefonját, és a közösségi oldalakról is törölte magát.

Borzalmas volt ez a két hónap, amíg mit sem tudtunk róla. Leginkább attól féltünk, hogy valami baja esett, hiszen teljesen elvesztette a látását időközben. Nagy kő esett le a szívünkről, amikor meglett, akkor pedig végképp megkönnyebbültünk, amikor kiderült, egy haja szála sem görbült. Most sajnos minden kezdődik elölről" – mondta el egy aggódó ismerőse.

Moldován Katalint újra keresikForrás: Police.hu

A lap szerint a fiatal színésznő alig egy éve tudta meg, hogy hamarosan elveszíti a szeme világát. Ezután Romániából Magyarországra jött, hogy a Vakok Intézetében tanulja meg a Braille-írást. Összebarátkozott néhány fiatallal, az egyik vak fiúval egy ideig egy párt alkottak. Decemberben szakítottak egymással, Katalin ez után szökött el.