Ismét megharagudtak a rajongói Curtisre: ezért kritizálták a rappert. 

Curtis sajnos ismét kiverte a biztosítékot a rajongóknál egy fotójával. A rapperre egy ruhadarab miatt haragudtak meg a követői, pontosabban egy bunda miatt. A fotója alatt sorakoztak a negatív kommentek, azóta azonban már letiltotta a hozzászólás lehetőségét, válasz nélkül hagyva a rajongóit. Azt sem árulta el, hogy igazi bundát vagy műszőrmét visel.

Curtis megint kiverte a biztosítékotForrás: Facebook / Curtis

„Mekkora csalódás vagy Curtis! A népszerűséged a butasággal keveredik, amivel hatalmas kárt okozol! Szégyen, hogy neked más bundája kell a figyelemfelkeltéshez” – írta az egyik hozzászóló.

„Egy kinyúlt sportmezben is jobban nézne ki! Miért vívja ki az állatvédők, állatbarátok haragját? Régen szerettem, ma már megvetem” – kommentálta egy másik rajongó. A poszthoz a Magyar Szőrmeellenes Liga is hozzászólt. Közszereplőként sajnáljuk, hogy nem érzi a súlyát annak, ha ilyen bundában villog” – írták, és nyilatkoztak ezzel kapcsolatban a Ripostnak is. „Egy fotó alapján nem tudjuk biztosan megmondani, hogy valaki igazi, halott állatok szőréből készült bundát visel-e, vagy sem, így pálcát nem törnénk senki fölött. Ugyanakkor a színvilága, textúrája alapján a bunda igazinak tűnik és ezt több ember is szóvá tette, de választ még eddig nem kaptunk arra vonatkozóan, hogy mű-e, vagy sem. Azt viszont fontos hangsúlyozni, hogy még ha igazinak is látszó műszőrmét visel Curtis, ezzel is növelheti a keresletet az igazi szőrme iránt. A hírnévvel járó felelősségnek része kellene, hogy legyen az is, hogy nem reklámoz állatkínzásból létrejövő terméket” – mondták.