Hódi Pamela akár a szépségét is bevetné, hogy nyerjen az Ázsia Expresszben

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Ázsia Expressz szépség Ázsia Expressz 2. verseny csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elutazott Ázsiába Hódi Pamela, aki az Ázsia Expressz című műsorban száll harcba a főnyereményért. Azt is elárulta, hogy akár a szépségét is kész használni a győzelem érdekében. 

A főnyeremény motiválja Hódi Pamelát, aki harcba száll más hírességekkel együtt az Ázsia Expresszben. Már elárulta, hogy senkinek nem akar bizonyítani, új vállalkozást indítana, így a nyereményre hajt.

Berki Krisztián volt kedvese azt is elárulta, hogy ha sikeresebben küzdheti le az akadályokat szépsége segítségével, akkor ezen a téren is kész domborítani:

„Én azt gondolom, hogy mindenki azt fogja használni, amiben erős tud lenni. Ha esetleg nekünk így már az első nap egyszerűbben megy a stoppolás, hogy megmutatjuk azt, amink van, miért ne használnánk ki a lehetőségeket” – mesélte a TV2-nek Pamela. Hangsúlyozta: azért nem viszi túlzásba a magamutogatást, természetesen bizonyos határok között marad.

Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélnihttp://www.life.hu/sztarok/20190403-gregor-bernadett-tobbe-nem-hajlando-a-maganeleterol-beszelni.htmlGregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el. TV + SztárokOrigoPalvin Barbi visszatért a közösségi oldalakra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-palvin-barbi-visszatert-a-kozossegi-oldalakra.htmlAz elmúlt napokban nem adott magáról életjelet Palvin Barbi, de már visszatért. Ezért tűnt el a modell. TV + Sztárok--Radics Gigi fenekének külön Instagram-oldala vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-radics-gigi-fenekenek-kulon-instagramoldala-van.htmlRadics Gigi feneke rajongótábort épít: külön Instagram-oldalt készítettek a tesrésznek. TV + SztárokOrigoAmbrus Attilának sokba került, hogy elvették a jogosítványát: 1 milliónál tarthttp://www.life.hu/sztarok/20190403-ambrus-attilanak-sokba-kerult-hogy-elvettek-a-jogositvanyat-1-millional-tart.htmlAmbrus Attilától ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát, ami azon kívül, hogy nagyon megnehezítette az életét, nagyon meg is rövidítette a celebet: már 1 milliót bukott rajta. TV + Sztárok--Kimenőt kapott Szinetár Dóra és Makranczi Zalán: így romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-kimenot-kapott-szinetar-dora-es-makranczi-zalan-igy-romantikaztak.htmlSzinetár Dóra és férje, Makranczi Zalán a Duna-parton romantikáztak. TV + SztárokOrigoPápai Joci és Curtis milliókat nyertek a Pénzt vagy éveket! című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-papai-joci-es-curtis-milliokat-nyertek-a-penzt-vagy-eveket-cimu-musorban.htmlCurtis és Pápai Joci párosa eleinte nem tűnt nyerőnek a Pénzt vagy éveket! című műsorban, de végül sikerült több millió forintot bezsebelniük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.