Hódi Pamela akár a szépségét is bevetné, hogy nyerjen az Ázsia Expresszben

Forrás: Instagram/Hódi Pamela -
Hódi Pamela Ázsia Expressz szépség Ázsia Expressz 2. verseny csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már elutazott Ázsiába Hódi Pamela, aki az Ázsia Expressz című műsorban száll harcba a főnyereményért. Azt is elárulta, hogy akár a szépségét is kész használni a győzelem érdekében. 

A főnyeremény motiválja Hódi Pamelát, aki harcba száll más hírességekkel együtt az Ázsia Expresszben. Már elárulta, hogy senkinek nem akar bizonyítani, új vállalkozást indítana, így a nyereményre hajt.

Berki Krisztián volt kedvese azt is elárulta, hogy ha sikeresebben küzdheti le az akadályokat szépsége segítségével, akkor ezen a téren is kész domborítani:

„Én azt gondolom, hogy mindenki azt fogja használni, amiben erős tud lenni. Ha esetleg nekünk így már az első nap egyszerűbben megy a stoppolás, hogy megmutatjuk azt, amink van, miért ne használnánk ki a lehetőségeket” – mesélte a TV2-nek Pamela. Hangsúlyozta: azért nem viszi túlzásba a magamutogatást, természetesen bizonyos határok között marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.