Több mint 2 méteres harcsát fogtak ki Dunaalmáson

Forrás: Shutterstock -
víz élőhely harcsa hal óriás Dunaalmás horgászat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi méretű harcsát fogtak ki horgászok Dunaalmáson. Az állat több mint 2 méteres, az életét meghagyták, visszaengedték a Dunába. 

A Royal Yacht Club egyik törzsvendége egy több mint 2 méteres, egészen pontosan 216 centiméteres halat fogott ki a Dunából Dunaalmáson.

A harcsa életét meghagyták, visszaengedték a folyóba – írja a Kemma.hu. Ezen a szakaszon egyébként nem ritkák a kapitális példányok, 2010-ben egy 195 centiméteres süllőt fogtak ki.

Thaiföldi mentőakció - Ketamint adtak a mentés előtt a barlangban rekedt fiúknakhttp://www.life.hu/news/20190405-thaifoldi-mentoakcio-ketamint-adtak-a-mentes-elott-a-barlangban-rekedt-fiuknak.htmlA ketamin fontos szerepet játszott a thaiföldi barlangban rekedt gyerekek és edzőjük kimentésében 2018-ban - számolt be róla a mentés orvosi vezetője, Richard Harris ausztrál aneszteziológus és barlangi búvár. News--1 millióra perli férjét egy nő, miután megcsalta egy férfivelhttp://www.life.hu/news/20190405-1-millora-perli-ferjet-egy-no-miutan-megcsalta-egy-ferfivel.htmlMeglepő okkal perli 1 millió dollárra férjét egy Nashville-ből származó nő. Különös módon tudta meg, hogy a férfi egy másik férfivel csalja meg, és nemi betegséget is kapott tőle. News--Három éve tűnt el a pszichiátriáról Imre: azóta nem találjákhttp://www.life.hu/news/20190405-harom-eve-tunt-el-a-pszichiatriarol-imre-azota-nem-talaljak.htmlHárom éve rejtélyes körülmények között tűnt el a pszichiátriáról Imre, és azóta rendületlenül keresik. Testvére és édesanyja soha nem fog belenyugodni abba, hogy a férfi eltűnt. NewsAFPÁprilis első hétvégéjén csapadékosabbra fordul az időjáráshttp://www.life.hu/news/20190405-aprilis-elso-hetvegejen-csapadekosabbra-fordul-az-idojaras.htmlKomolyabb lehűlés nem várható, de csapadékosabb lesz az időjárás árpilis első hétvégéjén – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat középtávú előrejelzéséből. News--Az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult a West-Balkán volt tulajdonosahttp://www.life.hu/news/20190404-emberi-jogok-europai-birosagahoz-fordult-west-balkan-volt-tulajdonosa.htmlA strasbourgi bíróság elutasította a West-Balkán egyik volt tulajdonosának beadványát. NewsMaddie Roark, a 17 éves lány, aki teljesen önellátóan él a vadonbanhttp://www.life.hu/news/20190404-maddie-roark-a-17-eves-lany-aki-teljesen-onellatoan-el-a-vadonban.htmlMaddie Roark 17 éves, és teljesen önellátóan él a vadonban: mindent édesapja tanított neki. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.