Kínos fotót osztott meg feleségéről, Ördög Nóráról Nánási Pál

fotó Nánási Pál Ördög Nóra kínos Ázsia Expressz 2.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lábkrémezés közben fotózta le feleségét Nánási Pál. Ördög Nóra nem örült neki, hogy férje ilyen intim pillanatot osztott meg.

Nánási Pál büszke férjként minden pillanatban gyönyörűnek látja feleségét, még akkor is, ha Ördög Nóra épp szépítkezik. Ezúttal pont egy ilyen momentumot csípett el kamerájával: a csinos műsorvezető a lábát krémezi, hogy ne száradjon ki a forró ázsiai levegőtől. A házaspár ugyanis épp az Ázsia Expresszt forgatja Srí Lankán.

Mint később kiderült, Ördög Nóra nagyon nem örült neki, hogy férje meg is osztotta a közösségi oldalán a képet.

Ezt a képedet szívesen tovább posztolom – ellentétben a ma reggeli elsővel” – írta egy másik megosztott fotójához a műsorvezető.

Fájdalmas döntést hozott Müller Attila: búcsút int a színháznakhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-muller-attila-bucsut-int-a-szinhaznak.htmlMüller Attila évekig meghatározó arca volt a hazai televíziózásnak, illetve több színházi darabban is játszott. Az utóbbi években azonban visszavonult a média világától. Most elárulta, miért nem láthatják már a nézők a színházban sem. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huÖt fiatal, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettekhttp://www.life.hu/sztarok/20190404-ot-fiatal-akik-meg-20-eves-koruk-elott-milliomosok-lettek.htmlÖt olyan fiatalt mutatunk be, akik még 20 éves koruk előtt milliomosok lettek. TV + Sztárok--Barátok tartják a lelket Koós János özvegyében, Dékány Saroltábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190407-baratok-tartjak-a-lelket-koos-janos-ozvegyeben-dekany-saroltaban.htmlDékány Sarolta továbbra sem tudja feldolgozni férje, Koós János halálát. TV + Sztárok--András herceg összejár volt feleségével, Sarah Fergusonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190406-andras-herceg-osszejar-volt-felesegevel-sarah-fergusonnal.htmlA királyi család érdeklődve figyeli András herceg furcsa, modern kapcsolatát volt feleségével: összejárnak. TV + Sztárok--Ezzel foglalkoztak a legnagyobb sztárok, mielőtt híressé váltak: Rihanna katona volthttp://www.life.hu/sztarok/20190405-ezzel-foglalkoztak-a-legnagyobb-sztarok-mielott-hiresse-valtak-rihanna-katona-volt.htmlA ma fényűző életet élő hírességek sem voltak mindig gazdagok. Nehéz elképzelni róluk, de bizony nekik is hétköznapi munkákból kellett eltartaniuk magukat, miközben arról álmodoztak, hogy egyszer valóra válik a vágyuk. Esetükben ez így is lett, az emberek pedig gyakran elfelejtik, hogy nem a csúcsról indultak. Ezt csinálta Megan Fox vagy Rihanna, mielőtt elérték a céljukat. TV + SztárokOrigoNádai Anikó és párja, Gergő hamarosan összeköltöznekhttp://www.life.hu/sztarok/20190405-nadai-aniko-es-parja-gergo-hamarosan-osszekoltoznek.htmlŐszintén vallott a párkapcsolatáról Nádai Anikó: Gergővel hamarosan összeköltöznek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.