Nem kaptak Majkáék Fonogram-díjat, helyettük a frissen felfedezett Krúbi vihette haza a szobrot. Majka közösségi oldalán ment neki a zsűri döntésének. Bejegyzésében azt is elárulta, hogy az előző Fonogram-díjáról már hazafelé lejött a festék. 

Ahogy mi is megírtuk: Majka közösségi oldalán fakadt ki, amiért Füttyös című számukra nem kapták meg a Fonogram-díjat. 

A rapper egy hosszú bejegyzésben írta le véleményét a zsűri döntéséről. Korábban már kaptak Fonogram-díjat, amelyet a közönség ítélt meg nekik. Ennek kapcsán is tett egy kis megjegyzést a zsűri felé. 

„Igazad van abban, hogy 2005-ben én nyertem a Fonogram-díjat, ami azért volt egy elképesztő emlék, mivel ha emlékszel, abban az évben csináltatok egy kissé kifigurazott díjátadót az A38 hajón. Kicsit kiparodizálva az akkori zenei helyzetet. Akkor kezdett az internet miatt totálisan visszaesni a kiadók és nyilván minden zenével foglalkozó platform bevétele, ezért a díjátadó se a szokásos rangos módon zajlott” – írta bejegyzésében Majka. 

Majd kicsivel később ezt írta: „Aztán arra is emlékszem, hogy megkaptam, elvittem, de hajnalra lemállott a sárga fújós festék a díjról, és mire hazaértem, befogta a kezem. Nem mondhatni, hogy nem volt egy kicsit izzadságszaga annak az estének, amit az akkori időszámítás szerint egész életemben vártam” – folytatta Majka a Facebook-oldalán. 

Majka Fonogram-díjáról lejött a festékFotó: Csudai Sándor - Origo