Érdekes élményben volt része Bárdosi Sándornak és Növényi Norbertnek: egy szülésnél segédkeztek.

Nem akármilyen terepen próbálja ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert. Ezúttal egy hatalmas gazdaság munkálataiba kóstol bele a két jómadár, ahol a nádtetőkészítés minden fortélyát el kell sajátítaniuk. Bárdosi egész hamar belerázódott a munkába, azonban igencsak meglepődött, amikor a készülő tetőről nem tudott lemászni. „Nem mondom, hogy a nádtetőkészítés könnyű munka lenne, de sikerült egész hamar belejönnöm, nagyon élveztem. Észnél kell lenni, hiszen az ember a magasban van, könnyű megbillenni vagy megcsúszni. Végig biztonságot adott a tetőnek támasztott létra... amíg Norbi el nem vitte” – mondta A helyettesítők csütörtöki epizódja kapcsán Bárdosi, aki csak akkor sápadt el igazán, amikor egy szülés miatt végleg leparancsolták őket a tetőről.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a nádtetőt is kijavítottákForrás: Sláger TV

Az egyik borjú ugyanis épp akkor jött világra, amikor a gazdaságban tevékenykedtek, így ők is ott lehettek a nagy pillanatnál. A szülés azonban nem volt zökkenőmentes, így Bárdosi és Növényi segítségére is szükség volt.

Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a kisborjúvalForrás: Sláger TV

„Először azt hittem, tréfálnak, hogy a kisborjú születésénél be kell segítenünk. Azonnal ugrottunk, de mi se tudtuk pontosan, hogyan is zajlik egy ilyen. Mikor kiderült, hogy a kötelek húzásával kell világra segíteni a borjút, elakadt a szavunk. Sanyival annyira izgultunk, hogy levegőt is elfelejtettünk venni. Csak akkor nyugodtunk meg, amikor láttuk, hogy a kicsi kint van, ép és egészséges” – emlékezett vissza Növényi Norbert. A csütörtökön 20:00-tól látható epizódban azonban nemcsak ezt, de azt is megtekinthetik a nézők, hogy Bárdosi és Növényi miként szállították ki Csepregi Éva bútorait, aki egy nem mindennapi gesztussal hálálta meg a helyettesítők munkáját.