Cseke Katinka fotóját az egyik internetes társkeresőn látták

fénykép párkeresés társkereső válás Cseke Katinka csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz év után vált el gyermeke édesapjától Cseke Katinka. Élete megváltozott, de új társat még nem talált. Most egy internetes társkereső oldalon bukkant fel a fotója.

Cseke Katinka színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy nem híve az internetes társkeresőknek, ám most mégis a Tinderen bukkant fel a fotója, melyet a hot! magazin egyik olvasója szúrt ki.

A színésznő 10 év házasság után vált el gyermeke édesapjától, azóta nem talált igazi társat. A magazin felkereste, hogy megkérdezze, hogyhogy mégis regisztrált az említett oldalra.

Visszaélhettek Cseke Katinka fotójával Forrás: Facebook/Cseke Katinka

„Nem regisztráltam a Tinderre! Könyörgöm! Gyerekét egyedül nevelő anyukaként miért tennék ilyet? Ugyanez történt az egyik kollégámmal is... Nem is ismerem ezt az oldalt! Kérem, mindenki jelentse ezt a profilt, aki találkozik vele a társkseresőn, mert nem én vagyok! Visszaélnek az arcképemmel” – fakadt ki Cseke Katinka, aki úgy tűnik, továbbra sem híve az internetes párkeresésnek.

ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga az új női mentornak az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-byealex-szerint-nem-lesz-konnyu-dolga-az-uj-noi-mentornak-az-xfaktorban.htmlRadics Gigi kiszáll az X-Faktorból, de egyelőre az új mentor kiléte még titok. A zsűri többi tagja izgatottan várja az új tagot, bár ByeAlex szerint nem lesz könnyű dolga. TV + SztárokOrigoVajna Tímea daganatos betegeknek segített adományokkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-vajna-timea-daganatos-betegeknek-segitett-adomanyokkal.htmlAndy Vajna özvegye, Vajna Tímea még mindig ingázik Magyarország és Los Angeles között. Az már kiderült, hogy munkát kapott a néhai férje hazai érdekeltségeit összefogó cégnél, most pedig azt is tudni lehet, hogy sokat jótékonykodik, hiszen férje is ezt tette. TV + Sztárok--Berki Krisztián 6,2 milliárdos áfacsalásban gyanúsított: a hatóságok rács mögött látnákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-berki-krisztian-62-milliardos-afacsalasban-gyanusitott-a-hatosagok-racs-mogott-latnak.htmlBerki Krisztiánt 6,2 milliárdos áfacsalással, fiktív számlák vásárlásával gyanúsítják. Börtönbüntetést akarnak kiszabni rá a hatóságok. TV + SztárokOrigoPszichológushoz jár a szakítása óta az RTL Klub híradósa, Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190411-pszichologushoz-jar-a-szakitasa-ota-az-rtl-klub-hiradosa-szabados-agi.htmlTavaly még az esküvőjét tervezgette az RTL KLub híradósa, Szabados Ági, idén azonban véget ért a nagy szerelem. Pszichológus szakemberre van szüksége a csinos tévésnek a feldolgozáshoz. TV + SztárokOrigoLeállt az Ázsia Expressz forgatása: megtámadták a magyar stábothttp://www.life.hu/sztarok/20190410-leallt-az-azsia-expressz-forgatasa-megtamadtak-a-magyar-stabot.htmlÁprilis 4-én leállt az Ázsia Expressz forgatása Srí Lankán, ugyanis hatósági vizsgálat folyik a műsorformátum tulajdonosa ellen. A vizsgálatot kiváltó incidens a műsor egyik feladatához kapcsolódik: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amikor a helyiek meglátták ezt, és felháborodva közeledtek a játékosok felé. TV + SztárokOrigoFelmelegített kapcsolatok: sztárszerelmek, amelyek legalább egyszer véget értekhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-felmelegitett-kapcsolatok-sztarszerelmek-amik-legalabb-egyszer-veget-ertek.htmlA legtöbb ember az élete során megtapasztalta már, milyen szakítani, majd ismét összejönni valakivel. A sztárok sem kerülték el ezt az élethelyzetet, de nem mindig lett boldog az újra felmelegített kapcsolatok vége. Vannak, akik csak egyszer, vannak, akik többször is megpróbálták külön, majd újra együtt. Íme, azok a hírességek, akik átélték már a se veled, se nélküled viszonyt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.