Hátborzongató felvételt készített két szellemvadász egy 116 éves babáról

Forrás: Shutterstock -
kép baba felvétel szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 116 éves babával készített szelfit két szellemvadász, az elkészült felvétel megdöbbentette a sokat látott párost. 

Egy paranormális nyomozópáros úgy véli, sikerült megragadniuk egy nem mindennapi pillanatot, amikor egy 116 éves babával szelfiztek. A 28 éves Craig Jones és a 48 éves Matt Wood mindketten megdöbbentek, amikor megpillantották az elkészült fotót, a baba ugyanis pislogott a képen annak ellenére, hogy sem szeme, sem szemhéja nincs.

Hátborzongató felvétel készült egy 116 éves babáról (Illusztráció) Forrás: Shutterstock


A játékot egyébként akkor találták, amikor egy elhagyatott épületben forgattak, a földön hevert, ők pedig rögtön akartak egy közös képet a porcelánbabával. A hátborzongató felvétel után még többet is készítettek, de nem sikerült reprodukálni az elsőt. Kiderült, hogy a baba egy Julie nevű nő családjáé volt, aki Twitteren vette fel a kapcsolatot a szellemvadászokkal. Janet 1903-ban került hozzájuk és a nő állítása szerint azóta is kísérti a családot – írja a Ladbible.com.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.