Tücsi Instagram-oldalán tette helyre a rosszindulatú embereket, akik azért bántják, mert a gyereke mellett a külsejére is odafigyel. 

Tücsi közzétett magáról egy fotót, amelyen hasleszorítós fehérneműben és szoptatós melltartóban pózol. Mindezt a kötekedő, rosszindulatú emberek kedvéért tette, akik azért támadják, mert újdonsült anyukaként próbál csinos is maradni amellett, hogy ellátja a gyermekét.

Tücsi üzent a trolloknakForrás: Instagram / Tücsi

„Azoknak pedig, akik olyanokat írnak, hogy a kinézetem helyett a gyerekemmel foglalkozzam, azt üzenem, hogy nyugodjanak meg, ezt teszem” – kezdte Tücsi. Hozzátette, párja nem tud sokat segíteni neki, de ő nem panaszkodik, pedig sokszor fáradt. „Sírni sírok, mindennap, mert elfáradok, és egy körforgás az életem, de nem fogok zsíros hajjal és mackóban mutatkozni, csak azért, hogy egyesek boldogabbak legyenek” – írta az újdonsült anyuka. Leszögezte, továbbra is fog sminkelni, és bár nehéz mindent megtenni, ő mégis próbálkozik.

Tücsi a szülés utánForrás: Instagram/Tücsi

Szerinte ez döntés kérdése, és mindenki határozhat így, ha elégedetlen az életével. „A világ is vissza fog rád mosolyogni. Én a sz*rfej emberekre nem fogok! Csak szólok! Én sem sz*rarckodom senkivel, örülnék, ha ez fordítva is meg tudna történni” – írta Tücsi.

Tücsi kiakadt a rosszindulatú emberekreForrás: Instagram/Tücsi
Tücsi helyretette a trollokatForrás: Insatgram/Tücsi