Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea még mindig ingázik Magyarország és Los Angeles között. Az már kiderült, hogy munkát kapott a néhai férje hazai érdekeltségeit összefogó cégnél, most pedig azt is tudni lehet, hogy sokat jótékonykodik, hiszen férje is ezt tette.

Andy Vajna halála óta keveset tudni özvegyéről, Vajna Tímeáról. A tragédia előtt rendszeresen posztolt közösségi oldalán, ám mostanában szinte soha. 

Szerdán kiderült, hogy állást kapott, az AV Invetsments Kft. társügyvezetője lett. Ez a cég fogja össze a januárban elhunyt Andy Vajna magyarországi érdekeltségeit. Most pedig az is kiderült, hogy férjéhez hasonlóan Tímea is rendszeresen jótékonykodik. Úgy tudni, legutóbb a Hospice Alapítványnak készített össze egy jó nagy csomagot. 

Vaja Tímae férjének szeretne emléket állítani a jótékonykodássalForrás: Instagram/timeavajna

„Valóban kaptunk eszközöket Vajna Tímeától. Korábban felkereste az intézményt, és a megfelelő személyekkel átbeszélték, hogy mire lehet szüksége az alapítványnak. Ez a legpraktikusabb módja az adakozásnak” – mesélte a Blikknek az alapítvány egyik munkatársa. 

Azt is tudni lehet, hogy Andy Vajna is rendszeresen támogatta például a Magyar Vöröskeresztet és a Magyar Hospice Alapítványt. Utóbbi intézmény egy szobát is elnevezett róla. Vajna Tímea egy ismerőse lemondta, hogy az özvegy a jótékonysággal is szeretne férje előtt tisztelegni.

Mint mondta: sokan nem ismerik Tímeának ezt az oldalát, ugyanis nem sűrűn beszél róla.