Vajna Tímea daganatos betegeknek segített adományokkal

Forrás: Instagram/timeavajna -
adomány daganatos betegségek Magyar Hospice Alapítvány jótékonyság Andy Vajna rák (betegség) Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea még mindig ingázik Magyarország és Los Angeles között. Az már kiderült, hogy munkát kapott a néhai férje hazai érdekeltségeit összefogó cégnél, most pedig azt is tudni lehet, hogy sokat jótékonykodik, hiszen férje is ezt tette.

Andy Vajna halála óta keveset tudni özvegyéről, Vajna Tímeáról. A tragédia előtt rendszeresen posztolt közösségi oldalán, ám mostanában szinte soha.

Szerdán kiderült, hogy állást kapott, az AV Invetsments Kft. társügyvezetője lett. Ez a cég fogja össze a januárban elhunyt Andy Vajna magyarországi érdekeltségeit. Most pedig az is kiderült, hogy férjéhez hasonlóan Tímea is rendszeresen jótékonykodik. Úgy tudni, legutóbb a Hospice Alapítványnak készített össze egy jó nagy csomagot.

Vaja Tímae férjének szeretne emléket állítani a jótékonykodással Forrás: Instagram/timeavajna

„Valóban kaptunk eszközöket Vajna Tímeától. Korábban felkereste az intézményt, és a megfelelő személyekkel átbeszélték, hogy mire lehet szüksége az alapítványnak. Ez a legpraktikusabb módja az adakozásnak” – mesélte a Blikknek az alapítvány egyik munkatársa.

Azt is tudni lehet, hogy Andy Vajna is rendszeresen támogatta például a Magyar Vöröskeresztet és a Magyar Hospice Alapítványt. Utóbbi intézmény egy szobát is elnevezett róla. Vajna Tímea egy ismerőse lemondta, hogy az özvegy a jótékonysággal is szeretne férje előtt tisztelegni.

Mint mondta: sokan nem ismerik Tímeának ezt az oldalát, ugyanis nem sűrűn beszél róla.

Berki Krisztián 6,2 milliárdos áfacsalásban gyanúsított: a hatóságok rács mögött látnákhttp://www.life.hu/sztarok/20190411-berki-krisztian-62-milliardos-afacsalasban-gyanusitott-a-hatosagok-racs-mogott-latnak.htmlBerki Krisztiánt 6,2 milliárdos áfacsalással, fiktív számlák vásárlásával gyanúsítják. Börtönbüntetést akarnak kiszabni rá a hatóságok. TV + SztárokOrigoPszichológushoz jár a szakítása óta az RTL Klub híradósa, Szabados Ágihttp://www.life.hu/sztarok/20190411-pszichologushoz-jar-a-szakitasa-ota-az-rtl-klub-hiradosa-szabados-agi.htmlTavaly még az esküvőjét tervezgette az RTL KLub híradósa, Szabados Ági, idén azonban véget ért a nagy szerelem. Pszichológus szakemberre van szüksége a csinos tévésnek a feldolgozáshoz. TV + SztárokOrigoLeállt az Ázsia Expressz forgatása: megtámadták a magyar stábothttp://www.life.hu/sztarok/20190410-leallt-az-azsia-expressz-forgatasa-megtamadtak-a-magyar-stabot.htmlÁprilis 4-én leállt az Ázsia Expressz forgatása Srí Lankán, ugyanis hatósági vizsgálat folyik a műsorformátum tulajdonosa ellen. A vizsgálatot kiváltó incidens a műsor egyik feladatához kapcsolódik: Bereczki Krisztián és Bohos Kornél helyi, tradicionális esküvői ruhába öltözött, amikor a helyiek meglátták ezt, és felháborodva közeledtek a játékosok felé. TV + SztárokOrigoFelmelegített kapcsolatok: sztárszerelmek, amelyek legalább egyszer véget értekhttp://www.life.hu/sztarok/20190410-felmelegitett-kapcsolatok-sztarszerelmek-amik-legalabb-egyszer-veget-ertek.htmlA legtöbb ember az élete során megtapasztalta már, milyen szakítani, majd ismét összejönni valakivel. A sztárok sem kerülték el ezt az élethelyzetet, de nem mindig lett boldog az újra felmelegített kapcsolatok vége. Vannak, akik csak egyszer, vannak, akik többször is megpróbálták külön, majd újra együtt. Íme, azok a hírességek, akik átélték már a se veled, se nélküled viszonyt. TV + SztárokOrigoDurván kiakadt a Fonogram zsűrijére Kapócs Zsókahttp://www.life.hu/sztarok/20190410-durvan-kiakadt-a-fonogram-zsurijere-kapocs-zsoka.htmlMajka után Kapócs Zsóka is kiakadt: nem érti, hogyan nyerhette meg a Fonogram-díjat a Krúbi. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna lesz az X-Faktor új évadának műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190410-kiss-ramona-lesz-az-x-faktor-uj-evadanak-musorvezetoje.htmlÚjra Kiss Ramóna vezetheti az X-Faktort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.