Az élet sajnos nemcsak jó dolgokat tartogat, rengeteg megpróbáltatás elé is állítja az embereket, és mindenkinek az a legnehezebb, amivel éppen meg kell küzdenie. Súlyos baleset, a szeretteink elvesztése vagy éppen egy gyilkos kór is jelentheti a poklot, amelyet az alábbi sztárok már mind megtapasztaltak. Ők azok a hírességek, akik már túléltek nagy tragédiákat.

Pallavicini Zita 

Pallavicini ZitaForrás: TV2

Pallavicini Zita őrgrófnőt az Ázsia Expressz című műsorban ismerhették meg az emberek, azelőtt nem sokat tudtunk az életéről. A túlélőshow-nak köszönhetően azonban kiderült egy-két titok a grófnőről, köztük egy mélyen megrázó is. Pallavicini Zita egy szörnyű autóbaleset részese volt: kirepült az anyósülésről, és a jobb karja kiszakadt a helyéről. Ugyan hatalmas szerencséjére nem kellett amputálni, használni egyelőre nem tudja. 


Czigány György 

Czigány GyörgyForrás: YouTube/vasarhelyitelevizio

Feldolgozhatatlan veszteségek érték a Ki nyer ma? című műsor vezetőjét, több fontos embert is elvesztett már élete során. Először a feleségétől kellett búcsút vennie, aki 48 évig volt a társa, később pedig középső fiát kellett eltemetnie. Gyermeke végzete egy hasnyálmirigy-gyulladással kezdődött, nagyon tehetséges író és filmrendező volt. 

Nótár Mary 

Nótár MaryForrás: Instagram Nótár Mary

Azt mondják, az ember akkor lesz igazán felnőtt, amikor elveszíti a szüleit. Sajnos Nótár Maryvel ez megtörtént. Az énekesnő néhány éve december 24-én búcsúzott el örökre édesanyjától, aki évek óta ápolásra szorult. Gyógyíthatatlan immunbetegséggel született ugyanis, amely miatt az utolsó éveiben rohamosan romlott az állapota, több agyvérzést is kapott. 

Judy 

 

JudyForrás: Facebook

Több mint 20 évvel ezelőtt érte tragikus autóbaleset Judyt, aki azóta is magán viseli a karambol nyomait. Akkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még az orvosok sem hittek abban, hogy túléli. „A balesettel majdnem véget ért az életem. De azt kell mondanom, én megéltem azt, amiről sokan csak beszélnek: van élet a halál után" – mondta egy interjúban a történtekről az énekesnő. 

Halász Judit 

Halász JuditForrás: Generali Gyerek Sziget

Az énekesnőnek a gyilkos kórral kellett szembenéznie csaknem 20 évvel ezelőtt: mellrákkal diagnosztizálták. Keserves harcot vívott az életéért. A kemoterápia alatt állandó rosszullétek kínozták, de eközben helytállt a színpadon is. Ha ez még nem lett volna elég, ezután májbeteg lett, három évbe telt, mire teljesen felépült.