Magyar sztárok, akik megjárták a poklot: Nótár Mary és Judy életében is történtek tragédiák

Judy halál Pallavicini Zita Nótár Mary tragédia rák Halász Judit autóbaleset Czigány György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az élet sajnos nemcsak jó dolgokat tartogat, rengeteg megpróbáltatás elé is állítja az embereket, és mindenkinek az a legnehezebb, amivel éppen meg kell küzdenie. Súlyos baleset, a szeretteink elvesztése vagy éppen egy gyilkos kór is jelentheti a poklot, amelyet az alábbi sztárok már mind megtapasztaltak. Ők azok a hírességek, akik már túléltek nagy tragédiákat.

Pallavicini Zita

Pallavicini Zita Forrás: TV2

Pallavicini Zita őrgrófnőt az Ázsia Expressz című műsorban ismerhették meg az emberek, azelőtt nem sokat tudtunk az életéről. A túlélőshow-nak köszönhetően azonban kiderült egy-két titok a grófnőről, köztük egy mélyen megrázó is. Pallavicini Zita egy szörnyű autóbaleset részese volt: kirepült az anyósülésről, és a jobb karja kiszakadt a helyéről. Ugyan hatalmas szerencséjére nem kellett amputálni, használni egyelőre nem tudja.


Czigány György

Czigány György Forrás: YouTube/vasarhelyitelevizio

Feldolgozhatatlan veszteségek érték a Ki nyer ma? című műsor vezetőjét, több fontos embert is elvesztett már élete során. Először a feleségétől kellett búcsút vennie, aki 48 évig volt a társa, később pedig középső fiát kellett eltemetnie. Gyermeke végzete egy hasnyálmirigy-gyulladással kezdődött, nagyon tehetséges író és filmrendező volt.

Nótár Mary

Nótár Mary Forrás: Instagram Nótár Mary

Azt mondják, az ember akkor lesz igazán felnőtt, amikor elveszíti a szüleit. Sajnos Nótár Maryvel ez megtörtént. Az énekesnő néhány éve december 24-én búcsúzott el örökre édesanyjától, aki évek óta ápolásra szorult. Gyógyíthatatlan immunbetegséggel született ugyanis, amely miatt az utolsó éveiben rohamosan romlott az állapota, több agyvérzést is kapott.

Judy

Judy Forrás: Facebook

Több mint 20 évvel ezelőtt érte tragikus autóbaleset Judyt, aki azóta is magán viseli a karambol nyomait. Akkor olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még az orvosok sem hittek abban, hogy túléli. „A balesettel majdnem véget ért az életem. De azt kell mondanom, én megéltem azt, amiről sokan csak beszélnek: van élet a halál után" – mondta egy interjúban a történtekről az énekesnő.

Halász Judit

Halász Judit Forrás: Generali Gyerek Sziget

Az énekesnőnek a gyilkos kórral kellett szembenéznie csaknem 20 évvel ezelőtt: mellrákkal diagnosztizálták. Keserves harcot vívott az életéért. A kemoterápia alatt állandó rosszullétek kínozták, de eközben helytállt a színpadon is. Ha ez még nem lett volna elég, ezután májbeteg lett, három évbe telt, mire teljesen felépült.

Csodás szerelmes fotók készültek Szinetár Dóráról és Makranczi Zalánrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-csodas-szerelmes-fotok-keszultek-szinetar-dorarol-es-makranczi-zalanrol.htmlSzinetár Dóra színésznő nagyon aktív közösségi oldalán. Gyakran enged bepillantást mindennapjaiba. Most megmutatta, hogy róla és férjéről, Makranczi Zalánról csodás képek készültke. TV + SztárokOrigoDamu Roland visszatérhet a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190412-damu-roland-visszaterhet-a-szinpadra.htmlÚgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg bomba alakját Iszak Eszti – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-bikiniben-mutatta-meg-bomba-alakjat-iszak-eszti.htmlIszak Eszti egy bikinis fotóval nosztalgiázik. TV + Sztárok--Üvegpohárral dobták meg a Nemazalány-Lil G rapduót egy koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190412-uvegpoharral-dobtak-meg-a-nemazalanylilg-rapduot-egy-koncerten.htmlSzegeden koncertezett a lányokból álló rapduó, Nemazalány és Lil G. A nézőtérről valaki feléjük dobott egy üvegpoharat. A koncertnek helyet adó klub, a JATE közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban. TV + Sztárok--Ismert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.