Kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik Zámbó Krisztián új videóklipjében

Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián -
videó Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián édesapja egyik nagy slágerét, a Jó asszony című dalt hangszerelte újra Young G-vel közösen. A dalhoz készült klipben Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi is feltűnik.

Közel tizenkét órás forgatás van Zámbó Krisztián és a klipet készítő csapat mögött, akik mindent beleadtak, hogy a klip is éppolyan emlékezetes legyen, mint maga a dal. Zámbó Krisztián úgy döntött, édesapja egyik legnagyobb slágerét dolgozza át. „Büszke vagyok édesapám dalaira, megtiszteltetés őket előadni minden koncertemen. Ezt a dalt szerintem mindenki ismeri, és valószínűleg több nő, mint férfi. Hiszen egy-egy hibázás, botlás alkalmával sok férfi küldi ezt a szerelmének. Persze van olyan helyzet, amikor egy engesztelő dal nem elég, de ez a sláger szerintem nem is arról szól. Sokkal inkább az olyan helyzetekről, amelyek apró hibák, mint az ígérthez képest később hazamenni egy buliból vagy épp több italt fogyasztani a barátokkal, mint kellett volna – mondta az énekes, aki elismeri, neki is volt olyan időszak az életében, amikért meg kellett neki bocsátani. – Ahogy mindenkinek, nekem is volt olyan időszakom, amikor volt miért bocsánatot kérnem a páromtól. Azonban Zsuzsi mostanában maximum olyan piti dolgokért haragudhat rám, minthogy nem vittem le a szemetet. Persze vannak néha vitáink, de mindig óriási összeborulás a vége mindnek" – árulta el Krisztián, akinek párja is feltűnik új klipjében. Azonban nemcsak ő, de Young G is a közreműködők között van. „Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki segített a klip létrejöttében! Young G-nek is, akivel évek óta ismerjük egymást. Szeretek vele dolgozni, kiváló rapper, lelkes, profi. Lesz még folytatása a közös munkának, ahogy hamarosan egy saját dallal is jelentkezem majd" – mondta Zámbó Krisztián, akinek videóklipje ma 17:30-kor debütál a Sláger TV-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.