Megsérült Kállay-Saunders András combizma

comb sérülés Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders Andrásnak egy óvatlan mozdulat miatt elszakadt a combizma. 

Kállay-Saunders Andrásnak komolyan megsérült a combizma egy focimeccs alatt, ráadásul már nem először. Egy óvatlan mozdulat miatt szakadt el, és bár járni tud, egy időre a sportolástól búcsút kell vennie.

Kállay-Saunders András megsérült Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A baleset után elkezdtem a rehabilitációt, de nem fejeztem be teljesen, és úgy léptem újra pályára.

Ripostnak

Ritka rendellenességgel született Olivia Chicchon: hatalmasra duzzadt az arcahttp://www.life.hu/drlife/20190418-ritka-rendellenesseggel-szuletett-olivia-chicchon-arca-hatalmasra-duzzadt.htmlOlivia nem hagyja, hogy a betegsége elszomorítsa: a kétéves kislánynak a rendellenesség miatt az arca jobb oldala duzzadt, de ő ugyanúgy élvezi az életet. Dr. Life--Mádai Vivien nem mondta el a kisfiának a bőrrákjáthttp://www.life.hu/drlife/20190417-madai-vivien-nem-mondta-el-kisfianak-a-borrakjat.htmlSzomorú hírrel jelentkezett az Instagram-oldalán néhány nappal ezelőtt Mádai Vivien. A műsorvezető elmondta: bőrrákot diagnosztizáltak nála. Szerencsére időben észrevették, még nem képzett áttétet. A kisfiának nem beszélt a dologról. Dr. LifeOrigoEgy új kutatás szerint a kétévesnél idősebb gyermekeknek nincs szükségük délutáni alvásrahttp://www.life.hu/drlife/20190416-egy-uj-kutatas-szerint-a-ketevesnel-idosebb-gyermekeknek-nincs-szukseguk-delutani-alvasra.htmlEgy amerikai tanulmány szerint a kétévesnél idősebb gyerekeknek már nincs szükségük alvásra napközben. Dr. LifeOrigoSzex és felfázás: van kapcsolat a kettő között?http://www.life.hu/drlife/20190412-a-szex-intim-egyuttlet-es-a-felfazas-kapcsolata.htmlA felfázásként emlegetett húgyúti fertőzés tünetei – az égő érzés, a folytonos vizelési inger, az olykor véres vizeletürítés vagy az alhasi fájdalom – sokszor az intim együttlétek után jelentkeznek. Ez nem véletlen, ugyanis van összefüggés a szex és a húgyúti fertőzés között. Hogyan lehetséges ez, hogyan kaphatjuk el, hogyan előzhetjük meg és mit tegyünk, ha már megtörtént a baj? Dr. LifeOrigoLiptai Claudia lánya, Gesztesi Panka már jobban van – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190415-liptai-caludia-lanya-mar-jobban-van.htmlLiptai Claudia lánya több mint két hete szenvedett súlyos sérülést, de a jelek szerint már jobban van. Dr. LifeOrigoGyorsan terjedhetnek észak felé a trópusi betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20190415-gyorsan-terjedhetnek-eszak-fele-a-tropusi-betegsegek.htmlGyorsan terjedhetnek Európa északi része felé a trópusi betegségek, köztük a csikungunya- és denguelázat, valamint a kullancstól származó agyhártyagyulladást hordozó kórokozók a globális felmelegedéssel – állapította meg egy új kutatás. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.