Akik követik az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalát, tudhatják, hogy az életmentők rengeteg humoros videót is közzétesznek a szervezettel kapcsolatos hírek mellett. Most például két verekedő tapsifülessel találkoztak.

"Különös esemény szemtanúja volt a nagyatádi esetkocsi személyzete. Tapsifülesek vették birtokba a főutat, akik vélhetően azon vesztek össze, melyikük az igazi húsvéti nyuszi" – kezdi legújabb bejegyzését a Facebookon az Országos Mentőszolgálat. Akik követik az életmentők hivatalos oldalát, láthatják, hogy rengeteg érdekességet és humoros történetet is megosztanak a szervezettel kapcsolatban. Így történt ez most is, húsvét közeledtével. 

"Bajtársaink épp állomáshelyükre tartottak, amikor észlelték az utcai harcot. Azonnal megálltak és gondoskodva az állatok biztonságáról, megkülönböztető jelzés használatával zárták le az utat a vita végéig! A meccs végül nem hozott eredményt, így mind a két résztvevő megkezdte a felkészülést az ünnepre" – zárta sorait az OMSZ, amely karácsonykor is kis színes videókkal örvendeztette meg a követőit.