Meghan Markle a szülés után három hónappal újra dolgozhat

Forrás: AFP/Ben Stansall -
anyaság szülés után Meghan Markle szülés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szülés után hat héttel máris bele akarja vetni magát a munkába Meghan Markle.

Még meg sem született a baba, már most tudni lehet, mit tervez a szülés után Meghan Markle. A The Sun egy közeli forrásra hivatkozva azt írja, a hercegné három hónap múlva újra dolgozni szeretne.

Meghan mindenki számára világossá tette, nem akar sokáig várni, hamar vissza akar térni a munkába. Tele van energiával, nagyon határozott a személyisége és minél előbb szeretné újra segíteni a jótékonysági szervezetek munkáját. Persze azért nem fogja magát túlvállalni, egyelőre nincs semmi a naptárjában, meglátja, hogyan érzi majd magát. Három hónapos szülési szabadságot tervezett be, de szíve szerint már hat hét múlva visszatérne, ekkor lesz ugyanis a királynő születésnapi ünnepsége” – nyilatkozta egy ismerős a lapnak, aki még annyit hozzátett, hogy a három hónapos szülési szabadság egyfajta normának számít az Amerikai Egyesült Államokban.

Meghan Markle a szülés után hamar vissza akar térni Forrás: AFP/Ben Stansall

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.