A Barátok közt színésze orvostól orvosig járt, mire sikerült diagnosztizálni a betegségét, ami miatt 16 kilót fogyott, és már járni sem tudott. 

Volosinovszki György egy éve hirtelen 16 kilót fogyott, és nem tudta, miért. Orvostól orvosig járt, de hiába: nem tudták megmondani, mi okozta a váratlan súlyvesztést. A Barátok közt színésze kétségbeesésében egy Facebook-videót is közzétett problémájáról, hiszen érezte, hogy nagy a baj: volt, hogy lábra sem tudott állni. Most kell cselekednem, az életem múlik rajta” – mondta akkor a színész.

Volosinovszki György életét majdnem tönkretette betegségeForrás: Volosinovszki György

„Egyre súlyosabb volt az állapotom, olyannyira, hogy volt, hogy 20 órákat aludtam. És volt olyan, hogy tudtam, nem biztos, hogy fel fogok kelni” – árulta el a Fókusznak a színész. „Volt olyan, hogy a szemem nem volt jó, nagyon rosszul láttam, volt olyan, hogy alig bírtam lábra állni, mert remegett a lábam, és volt olyan is, hogy szinte – mondhatom azt – nem tudtam járni” – tette hozzá. Már kezdte feladni a reményt, betegsége alatt sokszor nem volt munkaképes, amit nagyon nehezen viselt. Végül a közzétett videójának köszönhetően rátalált egy specialistára, aki diagnosztizálta a betegségét, a Lyme-kórt.