Újabb bizarr elmélettel álltak elő arról, hogy miért rabolták el Madeleine McCannt.

Bizarr teóriával állt elő egy portugál újságíró arról, hogy miért is rabolták el 12 évvel ezelőtt Madeleine McCannt. A gyermek egy portugál apartmanból tűnt el egy családi nyaralás során, mialatt a szülők egy közeli étteremben vacsoráztak a barátaikkal. A kislányt azóta szüntelenül keresik, de egyelőre sajnos nem akadtak a nyomára. Nagy érdeklődés övez minden új információt, ami az üggyel kapcsolatban előkerül, ezúttal a gyermek szüleiről terjed érdekes állítás.

Azt állítják, Madeleine McCann édesanyja kém voltForrás: Getty Images

Jose Antonio Saraiva veterán újságíró azt állítja, hogy a gyermek azért tűnt el, mert édesanyja a nagy-britanniai titkosszolgálat kémje volt. A család szóvivője reagált a felvetésre. „Ezek abszurd és nevetséges állítások. Madeleine szülei biztosak abban, hogy egyetlen normális ember sem hiszi, hogy igaz ez a felvetés" – idézi a Daily Star a szóvivőt.

Maddie McCann szülei hazudhattak a vallomásukban

Az éttermi dolgozók állítják, Maddie McCann szülei hazudtak, amikor azt vallották, az este folyamán többször hazamentek, hogy ránézzenek a hotelszobában alvó kislányukra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!