Jolly meg van győződve arról, hogy a világsztár az ő egyik dalát használta fel egy slágeréhez: már szakértők vizsgálják az egyezést. 

Jolly szerint Enrique Iglesias felhasználta az I Don't Dance című dalához az ő egyik slágerét, méghozzá a Bűbáj és csáberő című számát. Az énekes nem haragszik a világsztárra, valójában büszke arra, hogy kedvence tőle merített ihletet, de abból nem enged, hogy tüntessék fel őt is a dalnál mint szerzőtársat.

Dalt loptak JollytólForrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Az egyezés biztosan nem a véletlen műve, így mindkét slágert elküldtük egy nemzetközileg elismert szakmai szervezet szakértőihez, akik jelenleg is vizsgálják a hasonlóságot. Az ügyvédem már csak az eredményre vár, majd megkeresi a világsztár menedzsmentjét" – számolt be a dologról Jolly. 
Szerény számítások szerint is százmilliókat hozott a konyhára Iglesiasnak a dal, hiszen milliós letöltéseket produkált számos zenei oldalon, ahol csak megjelent. Ennek az összegnek legalább a fele engem illethet,  ha bebizonyosodik a plágium. De ez nem annyira érdekel. Sokkal jobb lenne, ha meg lennék nevezve mint szerzőtárs. Így megszülethetne az első igazi magyar világsláger" – mondta a Ripostnak Jolly.