Weisz Fanni ma már példaként állhat minden kislány előtt, de főként a fogyatékossággal élők előtt. Sokat küzdött azért, hogy sikeres modell legyen, rengeteg elutasításban volt része a siketsége miatt.

Weisz Fanni 3 évesen már tudta, hogy modell szeretne lenni, és sikerült is valóra váltania az álmát, de nem volt egyszerű. Siketsége miatt sokszor elküldték a versenyekről, és munkát is nehezen kapott, de nem adta fel.

„Soha semmit nem szabad feladni! Rengeteget csalódtam és sokszor kaptam nemet a versenyeken vagy elküldtek, mert siket vagyok,  de én akkor is modell szerettem volna lenni, és ezért küzdöttem és dolgoztam! És ezt nem adják könnyen, de meg lehet csinálni és el lehet érni a kitűzött céljaidat, de ahhoz keményen kell küzdeni!!" – árulta el Instagram-oldalán, majd a Borsnak bővebben is mesélt a sok csalódásról, ami az élete során érte.

Weisz Fannit sokszor elutasították a modellszakmábanFotó: Margitay Klára/Life.hu

Sok nemet kaptam azért, mert siket vagyok. Rengetegszer csalódtam és voltam szomorú emiatt. A kifutón való munkákról, versenyekről rendre elküldtek, mondván, a siketségem miatt nem tudnak alkalmazni,  mert nem hallom a zenét. Pedig nem is kell hallani. Ezt vagy érzi az ember, vagy nem. Én mindig is éreztem a ritmust, a basszust, egyszerűen a véremben van a zene" – mondta Fanni, aki szép karriert futott be, és ezt azok is látják, akik egykor elutasították őt. Sokszor találkozom a munkám során olyan emberekkel, akik régebben elutasítottak,  nem akartak velem dolgozni. Imádom az érzést, amikor összetalálkozunk, rám csodálkoznak, és azt mondják, »Atyaég! Milyen kár, hogy anno nemet mondtam neked, Fanni!«" - árulta el a modell, aki sosem fogja elfelejteni, mennyi csalódás érte. "Álmodoztam, csalódtam, de nem adtam fel, és mindent megtettem, hogy azzal foglalkozhassak, amivel szeretnék. Jó érzés lenne másokat is támogatni, erőt adni nekik a kitartáshoz. A férjem a mai napig képes erősíteni bennem azt, hogy ügyes vagyok, hogy menjek, csináljam, harcoljak.  Pontosan tudom, hogy ez mennyire fontos, ezért is tervezek egy motivációs tréninget, ahol én szeretnék segíteni és biztatni másokat" - mondta.