Szívrohama után a kórházból posztolt Iker Casillas

szívroham Iker Casillas Porto foci kapus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iker Casillast, a Porto labdarúgócsapatának spanyol kapusát szívrohammal kórházba szállították, de élete nem volt veszélyben.

„Iker Casillas szívinfarktust kapott a szerdai edzésen. A tréning azonnal félbeszakadt, hogy orvosi ellátásban részesüljön a kapus, akit jelenleg a CUF Porto kórházban ápolnak. Casillas állapota stabil, a szívproblémát megoldották” – olvasható a klub honlapján megjelent közleményében.
A 37 éves játékos – aki a szezon hátralévő részében már nem lép pályára – szerda este a közösségi oldalán megosztott egy kórházi fotót, amelyhez hozzáfűzte: a nagy ijedtség után erősnek érzi magát, és most megfelelő felügyelet alatt áll. Ezen kívül köszöni a támogató üzeneteket.


Casillas a Real Madrid akadémiáján nevelkedett, karrierje nagy részét a királyi gárdában töltötte: 1999 és 2015 között 725 mérkőzésen lépett pályára, öt bajnoki cím és három Bajnokok Ligája-diadal részese volt. Ezen kívül a spanyol Szuperkupát négyszer, a Király Kupát és az európai szuperkupát kétszer-kétszer, a klub világkupát háromszor hódította el. Nála többször csak Raúl öltötte magára a Real mezét, szám szerint 741-szer.
A hálóőr 2015 nyarán igazolt a Portóhoz, amellyel tavaly bajnok volt. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert a nemzeti együttessel.

Titokban összeházasodhatott ÉNB Bori és ÉNB Rolandhttp://www.life.hu/sztarok/20190502-titokban-osszehazasodhatott-az-rtl-klub-ket-sztarja.htmlÉrdekes fotók kerültek elő az Éjjel-Nappal Budapest két szereplőjéről.TV + SztárokOrigoCicciolina egy olasz tévéműsorban kiakadt a beszélgetőpartnerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190501-cicciolina-egy-olasz-tevemusorban-akadt-ki-beszelgetopartnerere.htmlEgy olasz tévéműsorban akadt ki Cicciolina. TV + Sztárok--Ők azok a világsztárok, akik mégsem kaptak szerepet a Bosszúállókbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190429-ezek-a-szineszek-palyaztak-meg-a-bosszuallok-szerepeire.htmlA Bosszúállók: Végjáték minden eddigi rekordot megdöntött, milliók özönlenek a mozikba, hogy lássák a szuperhősök utolsó közös küldetését. A gyártónak hatalmas bevételt hoz a nagy érdeklődés, de a színészeknek is, akik nemcsak a filmben küzdenek keményen, hanem a meghallgatásokon is. Sok híresség pályázott ugyanis a főbb karakterekre, mindenki részese akart lenni az univerzumnak: ők azok a színészek, akik kis híján Bosszúállók lettek. TV + SztárokOrigoCsonka András függőségéről vallott: nem tudja letenni a mobiltelefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190430-csonka-andras-fuggosegerol-vallott-nem-tudja-letenni-mobiltelefonjat.htmlNaponta akár 7 órát is tölt pötyögéssel Csonka András. Bevallja: az okostelefonok függője lett. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisrehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-ujra-ratalalt-a-szerelem-vv-fanni-exbaratjara-vv-dennisre.htmlÚjra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis. TV + SztárokOrigoTöketlennek nevezte a Bezár a bazár! egyik játékosát Tillahttp://www.life.hu/sztarok/20190430-toketlennek-nevezte-a-bezar-a-bazar-egyik-jatekosat-tilla.htmlTilla a Bezár a bazár! című műsorban nevezte töketlennek játékosát. TV + Sztárok




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.