Anettka visszavonulása óta magányosan él: üzletasszonyként tevékenykedik

Fotó: MTI/Kovács tamás -
Anettka visszavonulás Fehér Anettka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig emlékeznek az emberek Fehér Anettkára, habár már évek óta visszavonultan él. Kiderült, mivel foglalkozik most. 

Anettka orosztanárból lett a Budapest TV legismertebb arca. Habár a csatorna adásait nem lehetett az egész országban fogni, a tévés személyiség híre gyorsan elterjedt. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy máig az egyik legmegosztóbb figura, akit egyáltalán nem zavart, hogy a nézők élőben ócsárolják, sőt, mosolyogva tűrte a beszólásokat.

Anettka ma már üzletasszonyként tevékenykedik Fotó: MTI/Kovács tamás

Vezetett műsort melltartó nélkül, de ha volt is rajta ruha, az sem volt hétköznapi. Azt is a fejébe vette, hogy űrhajós lesz, bár ezt az álmát végül nem sikerült megvalósítania. Karrierjét egy tragédia törte ketté, váratlanul és hirtelen hunyt el a férje, ő pedig visszavonult a szereplésektől. Azóta senkinek nem nyilatkozik, az RTL Klub Toplista című műsora szerint visszavonultan és magányosan él, üzletasszonyként tevékenykedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.