Az elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. 

Már senki előtt nem titok, hogy Majka és Curtis útjai különváltak, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: zenésztársának drogproblémái vannak. 

Curtis elvonón vett részt, azóta pedig ontja magából az új számokat. Sokan úgy gondolták, hogy karrierjének ezzel vége szakad, ám a rapper eddig cáfolni látszik ezt a feltevést. 

Curtis ontja magából a slágereketForrás: Facebook / Curtis

„A dalok valóban ömlenek belőlem, olyan sok impulzus ért az utóbbi időben, hogy ez nem is csoda. Az alkotás ösztönös dolog, nem azért írok számokat, hogy bárkinek megfeleljek, hanem mert van bennem egy érzés, amit így tudok a legjobban kifejezni” – mondta a Borsnak Curtis, aki eddig két új dalt mutatott a rajongóinak. A Nem maradok padlón két hét alatt 1,5 milliós letöltést ért el és a Lehetne újra február is szépen teljesít. 

Majka is dicsérő szavakat írt az új dalokhoz. „Majka gratulációja az új nótám kapcsán nagyon jólesett. Bár nem járunk össze, de kifejezetten jó a viszonyunk. Véleményem szerint mindketten elférünk a hazai poppalettán” – fogalmazott Curtis. Mint mondta: nem versenyzik Majkával, egymás mellett haladnak.