Curtis nem akar Majkával versenyezni

Forrás: Facebook / Curtis -
vita zene drog Majka viszony rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elvonókúra után Curtis sorra ontja magából az új számokat. Mint mondta: nem azért ír, hogy megfeleljen, hanem így tudja a legjobban kifejezni az érzéseit. Az új dalokat Majka is dicsérő szavakkal illette. 

Már senki előtt nem titok, hogy Majka és Curtis útjai különváltak, miután Majka a Szegedi Ifjúsági Napokon a színpadon állva elmondta: zenésztársának drogproblémái vannak.

Curtis elvonón vett részt, azóta pedig ontja magából az új számokat. Sokan úgy gondolták, hogy karrierjének ezzel vége szakad, ám a rapper eddig cáfolni látszik ezt a feltevést.

Curtis ontja magából a slágereket Forrás: Facebook / Curtis

„A dalok valóban ömlenek belőlem, olyan sok impulzus ért az utóbbi időben, hogy ez nem is csoda. Az alkotás ösztönös dolog, nem azért írok számokat, hogy bárkinek megfeleljek, hanem mert van bennem egy érzés, amit így tudok a legjobban kifejezni” – mondta a Borsnak Curtis, aki eddig két új dalt mutatott a rajongóinak. A Nem maradok padlón két hét alatt 1,5 milliós letöltést ért el és a Lehetne újra február is szépen teljesít.

Majka is dicsérő szavakat írt az új dalokhoz. „Majka gratulációja az új nótám kapcsán nagyon jólesett. Bár nem járunk össze, de kifejezetten jó a viszonyunk. Véleményem szerint mindketten elférünk a hazai poppalettán” – fogalmazott Curtis. Mint mondta: nem versenyzik Majkával, egymás mellett haladnak.

Kiszel Tünde Minnie egérnek öltözve közsönti a májusthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kiszel-tunde-minnie-egernek-oltozve-kozsonti-a-majust.htmlMár megszokhattuk, hogy időről időre Kiszel Tünde mutat néhány fotót a 2019-es naptárából. Most a május volt soron. TV + SztárokOrigoKifizetik Cserháti Zsuzsa sírkövét: végre megkaphatja méltó nyughelyéthttp://www.life.hu/sztarok/20190507-kifizetik-cserhati-zsuzsa-sirkovet-vegre-megkaphatja-melto-nyughelyet.htmlÚgy tűnik, végre rendeződik Cserháti Zsuzsa sírkövének kérdése: felajánlották a szükséges összeget.TV + Sztárok--Régi, közös otthonukkal ajándékozta meg Brad Pitt Jennifer Anistont?http://www.life.hu/sztarok/20190507-regi-kozos-otthonukkal-ajandekozta-meg-brad-pitt-jennifer-anistont.htmlElterjedt a hír, miszerint Brad Pitt hatalmas ajándékkal lepte meg Jennifer Anistont: íme, az igazság. TV + Sztárok--Interjú Pusztai Olivérrel, a Mr. Gay világverseny harmadik helyezettjével - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190507-interju-pusztai-oliverrel-a-mr-gay-vilagverseny-harmadik-helyezettjevel-video.htmlPusztai Olivér azért vett részt a Mr. Gay World világversenyen, hogy ugyanazt az üzenetet közvetítse, amit már itthon is elkezdett. Bízott a jó eredményben, de a harmadik helyre egyáltalán nem számított. TV + SztárokOrigoJared Leto, színész-énekes saját levágott fejével érkezett a MET- gálárahttp://www.life.hu/sztarok/20190507-jared-leto-szineszenekes-sajat-levagott-fejevel-erkezett-a-metgalara.htmlMagyar idő szerint kedd hajnalban lezajlott a 2019-es MET-gála, ahol a világsztárok döbbenetes szettekben léptek a vörös szőnyegre. Közülök mégis a legsokkolóbb a 30 seconds to Mars frontembere volt.TV + SztárokOrigoKiakasztotta rajongóit Justin Bieberhttp://www.life.hu/sztarok/20190506-kiakasztotta-rajongoit-justin-bieber.htmlJustin Bieber egy fotóval akasztotta ki a rajongóit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.