Nem szokatlan, hogy a hírességek nevét és fényképét illetéktelenek felhasználják, Király Viktor sem először találkozik ilyesmivel, de most betelt nála a pohár.

Kifakadt Király Viktor, miután rájött, hogy csalók élnek vissza a nevével és a fotójával. Az eset nem szokatlan, vele is előfordult már ilyesmi, de most betelt a pohár. Kiderült, hogy lányoknak írogatnak az énekes nevében, sokszor személyeskedő és tolakodó üzeneteket. Viktort a rajongói figyelmeztették arra, hogy valaki az ő nevében bombázza a lányokat üzenetekkel.

Király Viktornak elege lettFotó: Csudai Sándor/Origo

„Fura egy helyzet ez, de már éltem meg hasonlót. Sajnos az internetes közösségi oldalakon egyre általánosabb a zaklatás, a nevekkel való visszaélés, de többnyire komolytalan, rögtön észre lehet venni, hogy csalásról van szó. Egyre több levelet kaptam, jelezték, személyeskedő, csajozós üzenetek érkeznek a nevemben. Akkor telt be a pohár, amikor többen felháborodva írtak nekem, hogy mit képzelek magamról"  – mondta a Blikknek Viktor. Hozzátette, szeretné egyértelművé tenni, hogy nem ő áll a kamuprofilok mögött. „Aki ismer, úgyis tudja, hogy nem én vagyok, de azért sokan hihetik, hogy így próbálok érvényesülni. A közösségi oldalaimon megosztott üzenetben is azt írtam, szeretném felhívni arra a figyelmet, egyáltalán nem vicces dolog a nevemben írogatni lányoknak" – mondta az énekes, hozzátette, nem érti, mit akarnak elérni a csalók. – Nem értem, mi a cél! Ha úgy alakul, hogy sikerül találkozni a lánnyal, úgyis rögtön lehull a lepel!"