Király Viktor fotóival visszaélve zaklatnak lányokat: az énekes kifakadt

Fotó: Csudai Sándor/Origo -
fotó visszaélés lányok zaklatás Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szokatlan, hogy a hírességek nevét és fényképét illetéktelenek felhasználják, Király Viktor sem először találkozik ilyesmivel, de most betelt nála a pohár.

Kifakadt Király Viktor, miután rájött, hogy csalók élnek vissza a nevével és a fotójával. Az eset nem szokatlan, vele is előfordult már ilyesmi, de most betelt a pohár. Kiderült, hogy lányoknak írogatnak az énekes nevében, sokszor személyeskedő és tolakodó üzeneteket. Viktort a rajongói figyelmeztették arra, hogy valaki az ő nevében bombázza a lányokat üzenetekkel.

Király Viktornak elege lett Fotó: Csudai Sándor/Origo

Akkor telt be a pohár, amikor többen felháborodva írtak nekem, hogy mit képzelek magamról"

BlikknekAki ismer, úgyis tudja, hogy nem én vagyok, de azért sokan hihetik, hogy így próbálok érvényesülni. A közösségi oldalaimon megosztott üzenetben is azt írtam, szeretném felhívni arra a figyelmet, egyáltalán nem vicces dolog a nevemben írogatni lányoknak"Nem értem, mi a cél! Ha úgy alakul, hogy sikerül találkozni a lánnyal, úgyis rögtön lehull a lepel!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.