Durván kiakadt Jason Momoa a Trónok harca befejezése miatt – videó

videó kiakadás Trónok harca Jason Momoa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jason Momoa a közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének a Trónok harca utolsó epizódjával kapcsolatban.

Ahogy sokaknak, úgy Jason Momoának sem tetszett a Trónok harca befejezése. A jóképű színész ennek hangot is adott a közösségi oldalán. Egy videót tett közzé, amelyben nyomdafestéket nem tűrő szavakkal jelezte a felháborodását.

B*szd meg, te szemét!” – kiabálta.

Ha valaki esetleg nem látta volna a befejezést, nem akarjuk lelőni a poént, de azért a színész kifakadását mindenképp megmutatjuk!

Brad Pitt és Leonardo DiCaprio elképesztően sármosak voltak Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-brad-pitt-es-leonardo-dicaprio-elkepesztoen-sarmosak-voltak-cannesban.htmlA cannes-i filmfesztiválon mutatta be új filmjét Leonardo DiCaprio és Brad Pitt. A két színészt már régen láttuk ennyire jó formában, fantasztikusan néztek ki. TV + Sztárok--Teljesült Kis Grófo vágya: születésnapján tarthatták kislányuk keresztelőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-teljesult-kis-grofo-vagya-szuletesnapjan-tarthattak-kislanyuk-keresztelojet.htmlHatalmas bulit csaptak Kis Grófo harmadik gyermekének keresztelőjén, amelyet éppen a zenész születésnapján tartottak. Ezzel teljesült az énekes vágya. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó: "Rettentően érzékeny vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190522-keresztes-ildiko-rettentoen-erzekeny-vagyok.htmlKeresztes Ildikó elárulta, a kemény külső csak látszat: valójában nagyon is érzékeny a személyisége. TV + SztárokOrigoDemi Rose Mawby falatnyi ruhában mutatta meg elképesztő testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190522-demi-rose-mawby-falatnyi-ruhaban-mutatta-meg-elkepeszto-testet.html9 millió követője van az Instagramon Demi Rose Mawby modellnek. Ezt pedig nem mással érte el, mint gyönyörű testével, amelyből most különösen sokat mutatott. TV + Sztárok--Johnny Depp azzal vádolja Amber Heardöt, hogy festette a zúzódásaithttp://www.life.hu/sztarok/20190522-johnny-depp-azzal-vadolja-amber-heardot-hogy-festette-a-zuzodasait.htmlJohnny Depp újabban azzal vádolja volt feleségét, Amber Heard színésznőt, hogy nem voltak valódiak a bántalmazásból származó zúzódásai, csak festette őket. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi 13 évvel ezelőtt nyerte meg a Megasztárt: közösségi oldalán mondott köszönetethttp://www.life.hu/sztarok/20190522-ruzsa-magdi-13-evvel-ezelott-nyerte-meg-a-megasztart.htmlRúzsa Magdi karrierje a Megasztárral indult 13 évvel ezelőtt. A tehetségkutató harmadik szériájának győztese az évforduló alkalmából a közösségi oldalán mondott köszönetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.