Csősz Boglárka Barbi karaktere miatt hagyta el Magyarországot

Fotó: Mudra László - Origo -
film szerep Csősz Boglárka Magyarország Apám beájulna karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Barbi karaktere üldözte el Csősz Boglárkát Magyarországról. A ma már sikeres üzletasszony és színésznő az Apám beájulna című filmben kapta meg élete első szerepét. Sokáig a buta libával azonosították, menekült a bántó megjegyzések elől.

"Meggyőződésem volt, hogy egy reklám próbafelvételére megyek, amikor kiderült, hogy az Apám beájulna című film főszereplő-válogatásán vagyok" – mesélte a Borsnak Csősz Boglárka. A ma már sikeres üzletasszony és színésznő első filmszerepét az Apám beájulna című alkotásban kapta. Nem sokkal előtte egy bőrönddel költözött Budapestre, mindössze 16 éves volt.

A rendező meglátta benne a lehetőséget, bár a külsejét némiképp meg kellett változtatni. A haját platinaszőkére festették, fel kellett szednie 4-5 kilót, hogy nőiesebb legyen. "Egy irritáló, nyávogós, affektálós, vékony, művi hangot szerettek volna hallani, úgyhogy felkérték Roatis Andrea szinkronszínésznőt, hogy kölcsönözze a hangját a szerepemhez. Így született meg a karakterem, és ez az egész életemet megváltoztatta" – mondta a luxusfeleség.

Csősz Boglárkát mindenki megismerte az Apám beájulna után Fotó: Mudra László - Origo

Miután bemutatták a filmet, rettentően magányosnak érezte magát. "Lépten-nyomon megismertek és bántottak, mert azt gondolták, hogy olyan vagyok, mint a karakterem. Egyszerű, szőke, buta kis naivának néztek, és gyakran megpróbáltak kihasználni" – árulta el Csősz Boglárka, aki feketére festette a haját, majd külföldre költözött. "Évekig jártam a világot, és menekültem Barbi karaktere elől. Hosszú időbe telt, mire kihevertem, és feldolgoztam a történteket, hisz tizenévesen nem volt könnyű megemészteni a támadásokat" – tette hozzá Boglárka, aki cseppet sem bánja, hogy elvállalta a szerepet, hiszen ez indította be a karrierjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.