Végre kiderült, mi lesz Berényi Miklós sorsa a Barátok köztben

Forrás: RTL Klub -
Berényi Miklós sorozat Szőke Zoltán Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berényi Miklós a Barátok közt főszereplője már több mint húsz éve. Pár héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy kérdésessé vált a sorsa. A Blikk úgy tudja, a sorozatnál már tervezik a fifikás üzletember nélküli időszakot.

Pár hete röppent fel a hír, hogy Szőke Zoltán elégedetlen a szerepével, és elképzelhető, hogy távozik a Barátok köztből. A Blikk úgy tudja, a színész folyamatos tárgyalásban van a produkcióval, hogy meghosszabbítsa-e a szerződését. Nem véletlen, hogy az utóbbi részekben Berényi Miklóst egy titokzatos kór támadta meg. A lap azonban arról értesült, hogy ha a színész a távozás mellett dönt, Berényi karaktere akkor sem hal meg.

"Őszig biztos, hogy képernyőn lesz Berényi Miki. Persze beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit. Őt nem lehet megölni, hiszen ő maga a kft. Úgy tudom, teljesen nem szeretnék lezárni Miki történetszálát, hiszen sosem árt, ha a későbbiekben – az állóvíz felkavarása érdekében – visszatér, ahogy Berényi Claudia is rendszeresen fel-felbukkan..." – árulta el egy informátor.

Berényi Miklós, azaz Szőke Zoltán Forrás: RTL Klub


"Bizonyára emlékeznek a nézők a tavaly októberi, jubileumi epizódra. Több hónapon keresztül építettük a „nagy durranást", látszott, a történet drámai végkifejlet felé halad, aminek csúcspontja Miklós lelövése, majd ennek a következménye volt. Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak. Érdemes bekapcsolódnia annak is, aki eddig nem tette!"
– nyilatkozta Szerencsés Gabriella kreatív producer.

Király Viktor a lánykérésről mesélt: jobban izgult, mint bármikorhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-kiraly-viktor-a-lanykeres-meselt-napokig-izgult.htmlTegnap derült ki, hogy Király Viktor eljegyezte kedvesét, Anitát. Az énekes elmesélte, hogyan tette fel a nagy kérdést szerelmének.TV + SztárokOrigoCsisztu Zsuzsa elárulta, min szoktak vitatkozni a férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-csisztu-zsuzsa-elarulta-min-szoktak-a-ferjevel-vitatkozni.htmlCsisztu Zsuzsa 12 éve él boldog házasságban, de nem hullámvölgyektől mentesen. A műsorvezető elárulta, min szoktak vitatkozni. TV + SztárokOrigoVajna Timi sírva emlékezett Andy Vajnára: szelfit is készített szomorúságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-vajna-timi-sirva-emlekezett-andy-vajnara-szelfit-is-keszitett-szomorusagarol.htmlAndy Vajna néhány hónappal ezelőtt, váratlanul hunyt el. Felesége, Vajna Timi azóta sem tudta feldolgozni szeretett férje halálát. Hullámokban tör rá a sírás. TV + SztárokCsősz Boglárka Barbi karaktere miatt hagyta el Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190527-csosz-boglarka-barbi-karaktere-miatt-hagyta-el-magyarorszagot.htmlBarbi karaktere üldözte el Csősz Boglárkát Magyarországról. A ma már sikeres üzletasszony és színésznő az Apám beájulna című filmben kapta meg élete első szerepét. Sokáig a buta libával azonosították, menekült a bántó megjegyzések elől. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMolnár Anikó a kutyáját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190527-molnar-aniko-kutyajat-gyaszolja.htmlMolnár Anikó hirtelen vesztette el szeretett kutyáját. A Facebook-oldalán búcsúzott tőle. TV + Sztárok--Mihalik Enikőt egy szál törülközőben, a szaunában fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20190527-mihalik-enikot-egy-szal-torolkozoben-a-szaunaban-fotoztak.htmlRelaxálni támadt kedve Mihalik Enikőnek. Szaunázással szabadult meg a gondoktól, a forró kamrában pedig egy szexi fotó is készült róla. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.