A gyermeknapi koncertjük közben verték meg a Kerozin énekesének barátnőjét, Böjte Rékát.

A Kerozin énekesének, Kovács Axelnek a gyermeknapi koncertjük közben verték meg a barátnőjét. Böjte Réka énekesnőként is fellépett, majd technikusként segítette az előadást. Egy férfi a színpad előtt becsmérelte a zenekar munkáját, akit Réka eleinte szépen, majd erélyesebben rendre utasított. Erre az énekesnő elmondása szerint ittas férfi ütéssel válaszolt.

Megverték Kovács Axel barátnőjétForrás: Facebook/Kerozin

„Ledöbbentem, hogy ököllel ütött. Neki akartam ugrani, egy néző fogott vissza, és mire felocsúdtam, kereket oldott – mondta a Blikknek az énekesnő, akinek másnapra bedagadt az arca. – Bekékült a gyűrűje nyoma. Ha hozzáérek, csillagokat látok,  de arra sem volt időm, hogy orvoshoz menjek, mert elutaztunk Mallorcára" – tette hozzá Réka. Barátja nem látta az ütést, rendőrt pedig nem hívtak.
„Az ütést eltakarta a hangfal, csak azt láttam, ahogy az az óbégató pasas eliszkol. Suttyók mindenhol vannak, Réka pedig szerencsére nem szenvedett maradandó sérülést, de elképesztő, hogy egy meglett férfi képtelen bocsánatot kérni egy nőtől, akit megütött részegen. Ennek a megvetés lesz a büntetése" – mondta Axel.