Renée Zellweger nagyon megváltozott: új sorozata premierjén fotózták

sorozat Renée Zellweger arc What/If változás premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sorozatot forgatott Renée Zellweger. A színésznőt az utóbbi években többször érte az a vád, hogy túlzásba esett, ami a plasztikai műtéteket illeti. Igaz, sokat változott, ám a legutóbbi fotóin fantasztikusan néz ki. 

A legtöbben a kissé molett Bridget Jones karakterén keresztül ismerték meg Renée Zellweggert. A színésznő az utóbbi években sokat változott. Sokan vádolták azzal, hogy túlzásba esett a plasztikai beavatkozások terén.

Igaz, hogy már kevésbé hasonlít a habókos Bridget Jonesra, ám új sorozata, a What/If bemutatóján fantasztikusan nézett ki.

Renée Zellweger bemutatta új sorozatát Forrás: Getty Images for Netflix/2019 Getty Images/Charley Gallay

Tahi Tóth László utolsó napjairól vallott özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190529-tahi-toth-laszlo-utolso-napjairol-vallott-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlTahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia őszintén vallott arról, hogyan él a férje halála után. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190529-sebestyen-balazs-hasonmasa-tunt-fel-a-britains-got-talentben.htmlSebestyén Balázs hasonmása indult el a brit tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigoGyermeknapi koncerten verték meg a Kerozin énekesének barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190529-gyermeknapi-koncerten-vertek-meg-a-kerozin-enekesenek-baratnojet.htmlA gyermeknapi koncertjük közben verték meg a Kerozin énekesének barátnőjét, Böjte Rékát. TV + SztárokOrigoEllen DeGenerest szexuálisan bántalmazta a mostohaapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190528-ellen-degenerest-szexualisan-bantalmazta-mostohaapja.htmlBorzalmas dologról beszélt David Letterman műsorában Ellen DeGeneres, a népszerű tévés. Mostohaapja szexuálisan bántalmazta, amikor tinédzser volt. TV + Sztárok--Jessica Chastain színésznő mellét megharapta egy lóhttp://www.life.hu/sztarok/20190528-jessica-chastain-szineszno-mellet-megharapta-egy-lo.htmlAz X-Men: Sötét Főnix című film kapcsán járja Nagy-Britanniát Jessica Chastain színésznő. A turné során pedig úgy adódott, hogy egy ló a mellébe harapott. TV + Sztárok--Szakított Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lilihttp://www.life.hu/sztarok/20190528-szakitott-liu-shaolin-sandor-es-peterffy-lili.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák: szakított egymással Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.