Időjárás: melegedés várható, de zápor, zivatar is jöhet hétvégén

Forrás: Shutterstock -
zivatar időjárás zápor előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemes, június eleji időjárás lesz a hétvégén, ugyanakkor zápor, zivatar is jöhet.

A következő napokban melegedés várható egyre kevesebb csapadékkal. A Köpönyeg előrejelzése szerint pénteken eleinte borult lesz az ég, majd napközben egyre szakadozottabbá válik a felhőzet. Zápor már csak elszórtan alakul ki. Reggel 10, délután 21 °C körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton délkelet felől erősen megnövekszik a felhőzet. A déli és a keleti tájakon többfelé, máshol elszórtan lesz zápor, zivatar. A legtöbb napsütés az északnyugati tájakon várható. 21 és 26 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap magasra törnek a gomolyok, és délután több helyen alakulhat ki zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső is lehet. Tovább melegszik az idő: délután már 23–28 fok ígérkezik.

Esernyőt azért vigyünk magunkkal a szabadtéri programokra Forrás: Shutterstock
Öngyilkos akart lenni a 68 éves asszony: a Dunába ugrotthttp://www.life.hu/news/20190531-ongyilkos-akart-lenni-a-68-eves-asszony-a-dunaba-ugrott.htmlA Dunába vetette magát egy 68 éves idős asszony, akit végül egy hajóvezető mentett ki a vízből.NewsOrigoDunai hajóbaleset: a vihar nem nyomta el a sikoltozás hangjáthttp://www.life.hu/news/20190531-dunai-hajobaleset-a-vihar-nem-nyomta-el-a-sikoltozas-hangjat.htmlA dunai hajóbaleset szemtanúi nem fogják elfelejteni a sikolyokat, amelyeket a vihar hangja sem nyomott el. News--Dunai hajóbaleset: emberi mulasztás is történhetetthttp://www.life.hu/news/20190531-dunai-hajobaleset-emberi-mulasztas-is-tortenhetett.htmlA dunai hajóbalesetben hét ember halt meg, heten megsérültek, és 21 embert még mindig keresnek. A szakértők szerint több tényező együttese okozhatta a tragédiát, köztük emberi mulasztás. News--Soha nem látott fotók Hitler bizalmasának, Joachim von Ribbentropnak a fiátólhttp://www.life.hu/news/20190530-soha-nem-latott-fotok-hitler-bizalmasanak-joachim-von-ribbentropnak-a-fiatol.htmlGyerekkori fotókat osztott meg a nagyvilággal a II. világháború idejéből Hitler bizalmasának, Joachim von Ribbentropnak a fia. News--Megszólalt egy hajóskapitány a dunai balesetrőlhttp://www.life.hu/news/20190530-megszolalt-egy-hajoskapitany-a-dunai-balesetrol.htmlA szerdai hajóbaleset szemtanúja volt egy hajóskapitány, aki elmondta, idősebb kollégái sem tapasztaltak még hasonlót. News--Dunai hajóbaleset: az ORFK büntetőeljárás keretében vizsgálják a történtekethttp://www.life.hu/news/20190530-dunai-hajobaleset-az-orfk-buntetoeljaras-kereteben-vizsgaljak-a-tortenteket.htmlBüntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálják, mi vezethetett a szerda esti dunai hajóbalesethez - közölte Pál Adrián rendőr ezredes az Országos Rendőr-főkapitányság csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.