Jolly is megszólalt tönkrement házasságáról: ezért szakítottak

Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán -
házasság tönkrement Suzy Jolly kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tönkrement Suzy és Jolly házassága. Habár eleinte csak pletykák keringtek erről, mára mindketten megerősítették: vége a kapcsolatuknak. 

Suzy és Jolly kapcsolata válságba került, olyannyira, hogy az énekes már el is költözött közös otthonukból. Ugyan egy darabig csak pletykák keringet a pár szakításáról, Suzy megerősítette, hogy valóban külön vannak. Most Jolly szólalt meg, és elárulta, miért ment tönkre a kapcsolatuk.

Jolly is megszólalt Forrás: Facebook/Tarcsi Zoltán

Valóban próbáltuk megmenteni a házasságunkat, de nem lett jobb, sőt!

AC News

Miley Cyrus erotikus videókkal döbbentette meg rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-miley-cyrus-erotikus-videokkal-dobbentette-meg-rajongoit.htmlNem idegen a polgárpukkasztás Miley Cyrustól. Az énekesnő most olyan videókat tett közzé, amelyeken gyümölcsökkel kerül erotikus kapcsolatba. TV + Sztárok--Istenes Bence veszélyesen robogózott Máltán: egy ilyen mutatvány a jogsiba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20190531-istenes-bence-veszelyesen-robogozott-maltan-egy-ilyen-mutatvany-a-jogsiba-is-kerulhet.htmlIstenes Bence Máltán mutatott be veszélyes mutatványt robogójával. Egy ilyen miatt akár a jogosítvány is ugorhat. TV + Sztárok--Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harryhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kis-hijan-sorozatgyilkos-aldozata-lett-a-blondie-enekesnoje-debbie-harry.htmlMegdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába. TV + SztárokOrigoÍme a fotók Elton John első házasságáról, amikor egy nőt vett elhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-ime-a-fotok-elton-john-elso-hazassagarol-amikor-egy-not-vett-el.htmlVilágszerte imádják Elton Johnt, a zenész nyíltan vállalja homoszexualitását is. Ám azt kevesen tudják, hogy első házassága egy nővel köttetett, amelyről most fotók is napvilágot láttak. TV + Sztárok--Koós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Várkonyi Andrea: ezért van még mindig egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-maganeleterol-vallott-varkonyi-andrea-ezert-van-meg-mindig-egyedul.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.