Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lába

modell fotó szexi Nagylábú Emily Ratajkowski láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Milliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő.

Magához képest igencsak visszafogott fotókat posztolt Emily Ratajkowski modell, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon.

Meglepően sok ruha takarja a testét, ám a lapozható galériában a harmadik képen találhatunk egy meglepő részletet – szúrta ki a Blikk. A rajongók rendkívül viccesnek találják a fotót, hiszen a modell lábfeje hatalmasnak tűnik.

Úgy vélik, talán egy kis Photoshop-baki lehet a dolog mögött, hacsak a modell nem a mitikus lény, Nagyláb rokona.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Yesterday ❤️

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Solti Ádám kedvese, Kiss Bernadett plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-solti-adam-kedves-kiss-bernadett-plasztikai-beavatkozason-esett-at.htmlGőzerővel készül az esküvőre Solti Ádám és Kiss Bernadett. A menyasszony úgy döntött, hogy plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, feltöltette ajkait. TV + SztárokOrigoStohl Andrást nőnek sminkeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-stohl-andrast-nonek-sminkeltek.htmlStohl Andrást egy színdarab kedvéért sminkelték nőnek. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20190603-nemeth-kristof-a-fegyverekhez-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlMár gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helyet állt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon. TV + SztárokOrigoJolly szerint Suzy a saját gyereküket is ellene hangoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-jolly-szerint-suzy-a-sajat-gyerekuket-is-ellene-hangolja.htmlNéhány hónapja költözött külön egymástól a mulatós világ sztárpárja, Suzy és Jolly. Az énekesek megerősítették a hírt, válni készülnek. Jolly újabb részleteket árult el magánéletükről.TV + SztárokOrigoVajna Timi elveszítette a kakaduját, akit a követői segítségével, hosszú órák után talált meghttp://www.life.hu/sztarok/20190603-vajna-timi-elveszitette-kakadujat-akit-kovetoi-segitsegevel-hosszu-orak-utan-talalt-meg.htmlVajna Timi vasárnap hajnalban elveszítette egyik kedvenc kisállatát, a Tati névre hallgató kakadut. A sztár elmondta, a kisállat megijedt egy erős hangtól, és elrepült. TV + SztárokOrigoA sebesség okozta a világklasszis focista, José Antonio Reyes haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-a-sebesseg-okozta-a-vilagklasszis-focista-jose-antonio-reyes-halalat.htmlNéhány nappal ezelőtt hunyt el autóbalesetben José Antonio Reyes. Mostanra az is kiderült, mi okozta a tragikus halált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.