Neymart nemi erőszakkal vádolják, most reagált

Forrás: AFP/Martin Bureau -
vád nemi erőszak Neymar közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brazil focistát, Neymart nemi erőszakkal vádolja egy nő. A klasszis most a közösségi oldalán reagált a történtekre. 

Párizsban töltött együtt egy éjszakát egy nővel a brazil focista, Neymar. A hölgy most nemi erőszakkal vádolja. A klasszis édesapja azonnal reagált a hírre, majd Neymar is közzétett egy videót a közösségi oldalán – írja a Metro.

Neymar videójában a hölggyel folytatott WhatsApp-beszélgetése látható. Ezzel akarta azt megmutatni, hogy beszélgetésük teljesen békés volt, semmilyen erőszakra utaló magatartást nem mutatott. Állítja: az együtt töltött éjszaka után sem volt semmi gond, ugyanúgy beszélgettek.

Neymar reagált a vádakra Forrás: AFP/Martin Bureau

Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-emily-ratajkowski-bizarr-fotot-posztolt-furcsanak-tunik-a-laba.htmlMilliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő. TV + SztárokOrigoHorányi Juli az első csókjáról és más intim dolgokról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-horanyi-juli-az-elso-csokjarol-es-mas-intim-dolgokrol-meselt.htmlElárulta, szerinte mi a legdögösebb gyümölt, de az első csókjáról is mesélt Horányi Juli énekesnő. Intim részletek derültek ki. TV + Sztárok--Für Anikó: „Kerülöm a fényűzést, a luxus pedig kifejezetten bosszant”http://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20190603-fur-aniko.htmlFür Anikót, a Jászai Mari-díjas színésznőt, érdemes művészt kérdeztük gyermekkori emlékeiről, kedvenc helyeiről, és arról, hogy hogyan tud kikapcsolódni egy-egy fárasztó időszak után. HirdetésSolti Ádám kedvese, Kiss Bernadett plasztikai beavatkozáson esett áthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-solti-adam-kedves-kiss-bernadett-plasztikai-beavatkozason-esett-at.htmlGőzerővel készül az esküvőre Solti Ádám és Kiss Bernadett. A menyasszony úgy döntött, hogy plasztikai beavatkozásnak veti alá magát, feltöltette az ajkait. TV + SztárokOrigoStohl Andrást nőnek sminkeltékhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-stohl-andrast-nonek-sminkeltek.htmlStohl Andrást egy színdarab kedvéért sminkelték nőnek. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20190603-nemeth-kristof-a-fegyverekhez-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlMár gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helytállt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.