Szinetár Dórát a nagyfia, Marci fuvarozza autóval

fiú Szinetár Dóra vezetés jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra a közösségi oldalán büszkélkedett el vele, hogy a fia, Marci fuvarozza.

Szinetár Dóra nagyfia, Marci megszerezte a jogosítványát, és immár az édesanyját is el tudja vinni bárhova. A színésznő az autóból posztolt egy közös fotót a közösségi oldalára.

A nagyon büszke anyuka... Akárhogy is, azért az elképesztő érzés, amikor az embert a saját kicsi fia fuvarozza a fellépésére. 20 évig én vittem mindenhova, ma eljött a nap, hogy cseréltünk... Csodásan vezet, és nyilván imádok mellette ülni, és beszélgetni vele!" – írta a képhez.

Bebe bimbózó párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190603-bebe-bimbozo-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlBebe válása óta szingliként éli az életét, bár voltak rövidebb próbálkozásai, a komoly kapcsolata évek óta elkerüli. Ezúttal megtörhet a jég?TV + Sztárok--Neymart nemi erőszakkal vádolják, most reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-neymart-nemi-eroszakkal-vadoljak-most-reagalt.htmlA brazil focistát, Neymart nemi erőszakkal vádolja egy nő. A klasszis most közösségi oldalán reagált a történtekre. TV + Sztárok--Nem szerették Meghan hercegnét Harry herceg barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20190603-nem-szerettek-meghan-hercegnet-harry-herceg-baratai.htmlHarry and Meghan Plus One címmel forgat filmet a CBS csatorna, melyben arról is szó esik, hogy Meghan hercegnét nem fogadták kitörő lelkesedéssel Harry herceg barátai. TV + Sztárok--Emily Ratajkowski bizarr fotót posztolt, furcsának tűnik a lábahttp://www.life.hu/sztarok/20190603-emily-ratajkowski-bizarr-fotot-posztolt-furcsanak-tunik-a-laba.htmlMilliók rajonganak Emily Ratajkowski modellért, akit sokan a világ legszebb mellű nőjeként tartanak számon. Most elég bizarr képet posztolt, amelyen a lába meglehetősen zavarba ejtő. TV + SztárokOrigoNémeth Kristóf a fegyverekhez fűződő viszonyáról mesélt http://www.life.hu/sztarok/20190603-nemeth-kristof-a-fegyverekhez-fuzodo-viszonyarol-meselt.htmlMár gyerekként kapcsolatba került a sportlövészettel Németh Kristóf. Versenyzőként is helytállt, ám inkább a színészetet választotta. Egy ideje pedig éles lőfegyvert is tart otthon. TV + SztárokOrigoA sebesség okozta a világklasszis focista, José Antonio Reyes haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190603-a-sebesseg-okozta-a-vilagklasszis-focista-jose-antonio-reyes-halalat.htmlNéhány nappal ezelőtt hunyt el autóbalesetben José Antonio Reyes. Mostanra az is kiderült, mi okozta a tragikus halált. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.