Már csak a szerződés tartja össze Suzyt és Jollyt

Forrás: Instagram/Jolly Official -
házasság válás szerződés Jolly és Suzy Suzy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jolly megszólalt a szakításáról: immár négy hónapja annak, hogy nincsenek együtt Suzyval.

Május végén bombaként robbant a hír, miszerint szakított az ország sztárpárja, Jolly és Suzy. Később kiderült, az énekes el is költözött családjától. A Bors most azt írja, a szakítás valójában nem most, hanem négy hónapja történt.

A pár ennek ellenére továbbra is közösen koncertezik, a szerződés ugyanis még jó darabig összeköti őket.

Soha ne mondd, hogy soha, de úgy érzem, nekünk Suzyval már nincs visszaút. Se én, se ő nem tettünk lépést a békülés felé, és azt kell mondanom, nekem ez így jó, mert mindig jó dolog kilépni egy rossz házasságból. Együtt járunk fellépni, eleget teszünk a kötelezettségeinknek, de hazafelé már külön utakon megyünk. Egyre több szólófellépést tervezek, bár rajtam nem fog múlni a közös munka a szerződések lejárta után sem” – nyilatkozta az énekes.

Suzy és Jolly négy hónapja nincs együtt Forrás: Instagram/Jolly Official

Jolly hozzátette azt is, azt tervezik, hogy közös házukat eladják és a pénzt elosztják egymás között. Továbbá bízik benne, hogy a kislányuk láthatásán nem fognak összeveszni és úgy érzi, lassan nyitott lesz egy új kapcsolatra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.