2024-ben nő léphet a Holdra

Forrás: AFP/Nasa -
NASA űrhajós Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NASA tervei szerint 2024-ben egy nő léphet majd a Holdra.

Eddig mindössze 12 embernek jutott az a megtiszteltetés, hogy a Holdra léphetett 1969 és 1972 között: és mindegyikük férfi. A NASA azonban azt tervezi, hogy új missziójának női tagjai is lesznek.

Az űrhajózási hivatalnál jelenleg 12 nő dolgozik, és mindannyian esélyesek arra, hogy részt vegyenek a projektben 2024-ben. A Stylist azt írja, valószínűleg Christina Koch, Anne McClain, Sunita Williams, Jessica Meir és Nicole Mann közül kerül majd ki a szerencsés.

Hamarosan egy nő is a Holdra léphet Forrás: AFP/Nasa
Kasza Tibi forgatásra indult, de órákra a reptéren ragadthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kasza-tibi-forgatasra-indult-de-orakra-a-repteren-ragadt.htmlKasza Tibi TV + SztárokOrigoDukai Regina a Balatonban is retteg, elárulta, mitőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-dukai-regina-a-balatonban-is-retteg-elarulta-mitol.htmlVízparton köszönti a nyarat Dukai Regina. Ebből az alkalomból egy szexi bikinis fotót is feltöltött a közösségi oldalára. A hozzá írt szövegben pedig egy gyerekkori félelméről beszélt. TV + Sztárok--Hajdú Péter megszólalt a szakításárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hajdu-peter-megszolalt-szakitasarol.htmlHajdú Péter nyilatkozott a szakításáról Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoVajna Timi kipróbálta a Drakula-kezelésthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vajna-timi-kiprobalta-a-drakula-kezelest.htmlVajna Timi arca csupa vér friss fotóján. TV + SztárokOrigoPásztor Anna üzeneteket kap az égiektőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-pasztor-anna-uzeneteket-kap-az-egiektol.htmlPásztor Anna különös élményéről vallott: földöntúli üzeneteket kap az égiektől, ami érdekli és megijeszti őt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.