Pécsi Ildikó feljelentette az unokáját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
unoka rendőrség Pécsi Ildikó feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó döntött: feljelenti unokáját, aki jogtalanul használja a házát.

Mint arról már beszámoltunk, hiába lakoltatták ki, június elején visszafoglalta Pécsi Ildikó budai házát a színésznő unokája. Csabika lecserélte a zárat és visszaköltözött.

Pécsi Ildikó most döntött, nem hagyja annyiban a dolgot, a rendőrséghez fordul.

Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám. Ebben szép lassan tönkremegy az ember... Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad. Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége! Nagyon kell vigyáznom magamra és Édesjólajosomra is, életben kellene valahogy maradnunk” – mondta el a Blikknek.

Pécsi Ildikó feljelenti unokáját Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Kiderült, miért szorongatja mindkét kezével a táskáját Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-kiderult-miert-szorongatja-mindket-kezevel-a-taskajat-katalin-hercegne.htmlKatalin hercegné igyekszik minden előírást betartani, és minden eseményen kifogástalanul viselkedni. Van is egy trükkje, amivel elkerüli a kínos helyzeteket: így csinálja. TV + Sztárok--Így néztek ki a leghíresebb zenekarok a kezdetek kezdetén http://www.life.hu/sztarok/20190619-igy-neztek-ki-a-leghiresebb-zenekarok-a-kezdetek-kezdeten.htmlMerüljünk el a történelem leghíresebb zenekarainak múltjában, nosztalgiázzunk egy kicsit, és nézzük meg, hogyan festettek a sokak által rajongásig szeretett zenekarok még a kezdetek kezdetén. Akkor, amikor még csak álmodozó kisfiúk voltak, és nem akartak semmi mást, csak zenélni. Mostanra már akkora sztárok lettek, hogy mindenki ismeri a nevüket, de arra talán kevesen emlékeznek, hogyan néztek ki az útjuk elején. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár leszek!: a stáb biztosítja a várandós Tóth Gabi kényelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-sztarban-sztar-leszek-a-stab-biztositja-a-varnados-toth-gabi-kenyelmet.htmlTóth Gabi várandósan zsűrizi a Sztárban Sztár leszek! versenyzőit, de a stáb minden kényelmet biztosít számára. TV + SztárokOrigoMeglopták Horányi Juli énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-megloptak-horanyi-juli-enekesnot.htmlHorányi Juli telefonját ellopták Csepelen. TV + Sztárok--Szinte kivirult válása óta Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20190619-szinte-kivirult-valasa-ota-adele.htmlVálása óta lefogyott és teljesen kivirult Adele. TV + Sztárok--Eljegyezte szerelme Dancs Annamarithttp://www.life.hu/sztarok/20190619-eljegyezte-parja-dancs-annamarit.htmlDancs Annamari elárulta, hogy kedvesével decemberben eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.