Zámbó Jimmy a pletykák szerint nem volt végig hűséges a feleségéhez, Edit asszonyhoz, aki tudott is a férje viszonyairól.

Zámbó Jimmyt nagyon sok nő imádta annak idején, ostromolták is a szerelmükkel őt. Az énekes híres viszonyáról Gregor Bernadett-tel szinte mindenki tudott, habár egyik érintett fél sem ismerte el. Galambos Lajos viszont korábban már kotyogott a két sztár közötti kapcsolatról.

Zámbó Jimmy viszonyairól a felesége is tudott

"Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe. Egyszer a helyzet odáig fajult, hogy a felesége el is költözött otthonról. Jimmy akkor nagyon szerette volna velünk tölteni a szilvesztert, de mi Délvidéken koncerteztünk, így Jimmy Fásy Ádámékhoz csatlakozott. De legalább négyszer felhívott aznap este, és többször is elmondta, hogy halálosan szerelmes Bernadettbe."  - mondta Lajcsi. Hozzátette, Jimmy azokat a nőket szerette, akiket meg kellett hódítani. A kalandok ellenére azonban Edit asszony volt az, akit igazán szeretett. "Egyszer megjavulok én, Egy jó asszony mindent megbocsát, Te vagy nekem az az asszony, és sorolhatnám a szebbnél szebb nótáit, ami mind-mind Edit bocsánatáért és az összetartozásukért szólt. Ez pedig nagy dolog, hogy ország-világ előtt bocsánatot kér valaki! Ugyanis más is megbicsaklik, de nem ismeri el, főleg nem így! Azt gondolom, ez a legfontosabb, és hogy bárki is jött, Jimmy számára a „Mamácska", a felesége, Edit jelentette a nőt, a mindent, akit rajongással szeretett" - mondta a Borsnak Lajcsi.