Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola nyilatkozott a rendező harcáról

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Csűrös Karola halál rendező Horváth Ádám
Horváth Ádám rendező 89 évesen távozott az élők sorából, harcáról a gyilkos kórral a felesége, Csűrös Karola nyilatkozott.

A Szomszédok rendezője, Horváth Ádám hosszú betegség után hunyt el, szervezete nem bírta már a harcot a gyilkos kórral szemben. Sokáig sem ő, sem özvegye, Csűrös Karola nem beszélt senkinek a betegségről, ami megtámadta a rendezőt: tüdőrákkal küzdött, agyi áttéttel.

Horváth Ádám hosszú ideje küzdött a betegségével Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Most nagyon nehéz, de legalább nem vagyok egyedül. A menyem és a két unokám mindenben támogatnak, ami nagyon sokat jelent" – mondta a Blikknek a színésznő.

Az utóbbi időben már sokszor nem tudta, mi a valóság, és mi a képzelet.

Horváth Tamás zavarba jött a Sztárban sztár leszek! válogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-horvath-tamas-zavarba-jott-a-sztarban-sztar-leszek-valogatojan.htmlHorváth Tamást a Sztárban sztár leszek! válogatóján hozta zavarba az egyik jelentkező. TV + SztárokOrigoGáspár Győző nincs jól, a sok stressztől a pánikbetegsége is kiújulthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-gaspar-gyozo-nincs-jol-a-sok-stressztol-a-panikbetegsege-is-kiujult.htmlGáspár Győzőnek kiújult a pánikbetegsége. TV + SztárokOrigoStohl András megmutatta a barátnőjét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-stohl-andras-megmutatta-baratnojet.htmlStohl András kivételesen párjával közös fotót posztolt: így pihennek együtt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoA rendőr hibázhatott Vilmos hercegék baleseténélhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-a-rendor-hibazhatott-vilmos-hercegek-balesetenel.htmlZebrán gázolt Vilmos herceg és Katalin hercegné konvoja. Most úgy tűnik, hogy az egyik felvezető rendőr lehetett a hibás. TV + Sztárok--Bódi Guszti testvérét gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20190620-bodi-guszti-testveret-gyaszolja.htmlTörökországban nyaralt Bódi Guszti, amikor megtudta, hogy testvére, Sándor elhunyt. Azonnal hazautaztak. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor a jövőjéről nyilatkozott: kiderült, fog-e rádiózni isméthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-bochkor-gabor-a-jovojerol-nyilatkozott-kiderult-fog-e-radiozni-ismet.htmlA Life.hu riportere a Tankcsapda könyvének bemutatóján faggatta ki Bochkor Gábort a zenekarhoz fűződő kapcsolatáról, valamint arról, hallhatjuk-e még őt valaha rádióban. A rádiós elárulta, hogy tárgyalási szakaszban tartanak, a rajongóknak tehát van minek örülni. Azt is elmondta, mikor bukkan fel ismét az éterben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.