Matthew Perryt kócosan és ziláltan fotózták

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Noam Galai -
fotó Jóbarátok Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matthew Perryért megint aggódhatnak a rajongók: legutóbbi fotóján egyáltalán nem fest jól a színész. 

Két év után először sikerült a lesifotósoknak lencsevégre kapniuk Matthew Perryt, aki nem nyújtotta a legjobb formáját. Míg a Jóbarátok többi sztárja szárnyal, addig a Chandlert alakító színész meglehetősen lecsúszott.

Matthew Perry 2017-ben sem nézett ki túl jól Forrás: AFP/2017 Getty Images/Noam Galai

A 49 éves sztár, aki korábban küzdött függőséggel és depresszióval, aggodalmat keltett megjelenésével: kócos és zilált volt.

A képért ide kattints!

Majkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-majkat-nem-jeloltek-a-petofi-zenei-dijra.htmlMajkát nem jelölték a Petőfi Zenei Díjra. TV + SztárokOrigoElveszett Debreczeni Zita kutyája, Pamacshttp://www.life.hu/sztarok/20190621-elveszett-debreczeni-zita-kutyaja-pamacs.htmlElveszett Debreczeni Zita kutyája. TV + Sztárok--Horváth Ádám özvegye, Csűrös Karola nyilatkozott a rendező harcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-horvath-adam-ozvegye-csuros-karola-nyilatkozott-a-rendezo-harcarol.htmlHorváth Ádám rendező 89 évesen távozott az élők sorából, harcáról a gyilkos kórral felesége, Csűrös Karola nyilatkozott.. TV + Sztárok--Nyilvános helyen balhézott volt párjával L.L. Juniorhttp://www.life.hu/sztarok/20190621-nyilvanos-helyen-balhezott-volt-parjaval-ll-junior.htmlSzerdán, egy belvárosi kávézóban, ügyvédek jelenlétében veszekedett L.L. Junior és volt párja, Hopp CsillaTV + Sztárok--Horváth Tamás zavarba jött a Sztárban sztár leszek! válogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-horvath-tamas-zavarba-jott-a-sztarban-sztar-leszek-valogatojan.htmlHorváth Tamást a Sztárban sztár leszek! válogatóján hozta zavarba az egyik jelentkező. TV + SztárokOrigoGáspár Győző nincs jól, a sok stressztől a pánikbetegsége is kiújulthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-gaspar-gyozo-nincs-jol-a-sok-stressztol-a-panikbetegsege-is-kiujult.htmlGáspár Győzőnek kiújult a pánikbetegsége. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.